Betalen bij meervilt!

In de meervilt! webwinkel kan je op verschillende manieren betalen:

Veilig betalen met Mister Cash bij meervilt!Veilig betalen met SOFORT bij meervilt!Veilig betalen met iDEAL bij meervilt!

iDEAL, SOFORT en Bancontact

Nederlandse klanten kunnen bij ons natuurlijk veilig en snel met iDEAL betalen. Voor Belgische klanten bieden we daarvoor Bancontact (MisterCash) of SOFORT. Met al deze betaalwijzen gebruik je de vertrouwde betaal­omgeving van je eigen bank. Zodra je hebt betaald, krijgen wij daarvan direct bericht. Daardoor kunnen we je bestelling snel verzenden.

Overschrijving

Je betaalt gewoon via je eigen bank met internetbankieren of een “ouderwets” papieren overschrijvingsformulier. Dat laatste duurt natuurlijk wel iets langer. Maak het totaalbedrag van je bestelling, of een aanbetaling van ten minste 50%, inclusief de verzendkosten en BTW, over op Triodos Bank IBAN rekening nummer NL27 TRIO 0390 5087 48 ten name van MEERVILT in Haarlem (BIC-code voor internationale betalingen: TRIONL2U). Het overschrijven kan soms even duren. Meestal maximaal één werkdag. Wij checken normaal gesproken een aantal keren per dag of er betalingen zijn binnengekomen, zodat we je bestelling zo snel mogelijk kunnen versturen. Kies ook voor deze betalingswijze als je met ons hebt afgesproken dat je op rekening kan kopen (zie onder).

Op rekening kopen

Vaste klanten van meervilt! kunnen betalen nadat ze de factuur hebben ontvangen, die altijd bij de bestelling zit. Dit geldt voor particulieren, bedrijven en instellingen waarmee wij dit hebben afgesproken. De betalingstermijn na ontvangst van de factuur is 14 dagen. Als je op rekening koopt, kies je in het winkelwagentje als manier van betalen voor Overschrijving.

Veilig betalen met PayPal bij meervilt!

PayPal (alleen op aanvraag)

Deze betalingswijze is bedoeld voor klanten buiten Nederland en België, die immers meestal geen iDeal, Bancontact of SOFORT kunnen gebruiken. PayPal is voor ons een erg dure betaalwijze; daarom bieden het alleen als extra service aan als je daarom vraagt. We mailen je dan de gegevens van ons PayPal account. We stellen het echter zeer op prijs als je kiest voor een gewone bankoverschrijving. Dat is ook voor internationale betalingen binnen de EU tegenwoordig de eenvoudigste en goedkoopste betaalwijze en het duurt maar weinig langer.

Zorginstellingen / onderwijs / kinderopvang

Instellingen in de zorgsector, het onderwijs en kinderopvang kunnen bij ons altijd op rekening kopen. In praktijk wordt de betaling vaak door een aparte administratieve afdeling afgehandeld en dit kost meestal enige tijd. De levering van je bestelling kan daardoor te lang duren. Daarom versturen we je bestelling in deze gevallen toch direct, zonder op betaling te wachten. Bel of mail van tevoren even om hierover afspraken te maken.

In onze “echte” winkel ook contant en PIN

Als je onze winkel in Haarlem bezoekt, kan je daar contant of met PIN betalen. Als je vaste klant bent, kan je dan natuurlijk ook op rekening kopen.

Je krijgt altijd een factuur van meervilt!

Bij de mail die we je sturen op het moment dat we je bestelling verzenden, en meestal ook bij het pakket zelf, zit een factuur. Op deze factuur vind je een volledige specificatie van alle producten die je hebt besteld, de prijzen, eventuele kortingen, verzendkosten en het BTW-bedrag. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, maar we vermelden de BTW wel op de factuur. Dat heb je immers nodig als je bijvoorbeeld zelf een bedrijf hebt.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt!

VKG Mini-Kerst-Workshops

Vrijdag 25 november • 11:00-16:00 uur
5 onderwerpen • slechts € 5,– per workshop
in de winkel bij meervilt!