De meervilt! kraam op de Textielmarkt in Rijswijk

Beurzen, markten, exposities en andere evenementen

Je vindt meervilt! regelmatig op beurzen, markten en andere evenementen. Meestal gespecialiseerde wol- en textielmarkten. Ook organiseren we zelf regelmatig exposities en andere evenementen.


Expositie Anja Schrik: Eco-verf

Naar aanleiding van de verschijning van haar boek Eco-verf organiseren we een expositie van textiel-verfwerk van Anja Schrik. Zo kan je de werken en experimenten uit haar boek ook in het echt zien!

De expo­sitie zal van 28 oktober t/m 2 december geopend zijn op alle vrijdagen + zaterdag 29 oktober van 11‑16 uur. Zie ook: openingstijden

De toegang tot expositie en opening is gratis.

De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 29 oktober om 14:30 uur. Dus aan­sluitend aan de lezing (zie&nbsp:hieronder).


Lezing “Kleur” door Anja Schrik

Anja Schrik zal op zaterdag 29 oktober van 13:00 tot 14:30 uur bij meervilt! een lezing houden over kleur en werken met natuurlijke kleurstoffen. Meer informatie…

Eco-verf


Midwinterwol in Winschoten

Vrijdag 16 + zaterdag 17 december

Weer een 2-daagse editie van hét wolfeest in Noord-Nederland. Een feest voor alle wol-, spin-, brei-, haak-, vilt- en weefliefhebbers uit Nederland, Duitsland en verder! Met ca. 80 standhouders uit verschillende landen.

Manege De Dollard, Oostereinde 26, Winschoten.
Entree 5,00 euro.

Meer info: www.midwinterwol.nl

Midwinterwol

(klik het plaatje om te vergroten)

Op markten en andere evenementen kunnen we door ruimtegebrek helaas niet ons gehele assortiment verkopen. Wil je dat we iets speciaal voor jou mee­nemen? Laat het ons tijdig weten!

Viltkontaktgroep Feestbeesten Etalage-Expo bij meervilt!