De meervilt! kraam op de Textielmarkt in Rijswijk

Beurzen, markten, exposities en andere evenementen

Je vindt meervilt! regelmatig op beurzen, markten en andere evenementen. Meestal gespecialiseerde wol- en textielmarkten. Ook organiseren we zelf regelmatig exposities en andere evenementen.


VKG Feestbeest Regio Noord-Holland/Flevoland

Feestbeesten in de etalage bij meervilt!

24 juni t/m 8 juli

Ter gelegenheid van het feeste­lijke 25-jarig jubileum van de Viltkontaktgroep maakten verschil­lende VKG-regio’s een “Feestbeest”. De twee winnaars zijn van 24 juni t/m 8 juli te bewon­deren in de etalages van meervilt! Doordat ze in de etalages staan, zijn de feestbeesten tijdens deze periode alle dagen te bewonderen, dus niet alleen tijdens onze vrijdagse winkelopening. Komt dat zien!


Weversmarkt in Hoorn

Weversmarkt in Hoorn

Woensdag 13 juli, 10-17 uur

Voor veel textielliefhebbers het jaarlijkse hoogtepunt van de textielevenementen. Een uitgebreide, zeer afwisselende markt met veel wol, stoffen en andere materialen en een keur aan zelfgemaakte en ambachtelijke textielproducten. Hét evenement voor iedereen die van draadjes en vezels houdt, in het centrum van het mooie Zuiderzeestadje Hoorn.
Meer info: www.weefnetwerk.nl


Dag van de Wol in Oijen

Zaterdag 17 september 10:30-17:00 uur

Jaarlijks evenement van de VSS, Vereniging van Speciale Schapenrassen. Je vindt op deze dag weer veel leveranciers van textiel, wol en andere schapenproducten, diverse workshops (vilten, weven, spinnen), keuringen en besprekingen van wolsoorten en vachten.
Lutterweg 13, 5394 LP Oijen.
Entree 3,50 euro, kinderen tot 5 jaar gratis.
Meer info: www.dagvandewol.nl

Dag van de Wol

Op markten en andere evenementen kunnen we door ruimtegebrek helaas niet ons gehele assortiment verkopen. Wil je dat we iets speciaal voor jou mee­nemen? Laat het ons tijdig weten!

Viltkontaktgroep Feestbeesten Etalage-Expo bij meervilt!