ALTTEKST

Wil je onze producten verkopen?

Wij zijn geen echte groot­handel, maar we hebben een gedeelte van ons assorti­ment wel beschik­baar gesteld voor weder­verkoop. Het gaat dan vooral om gespecia­li­seerde wol- en vilt­producten die vaak niet zo eenvoudig te ver­krijgen zijn.

Van deze producten hebben we een aparte prijs­lijst samen­gesteld met de kortingen die gelden voor weder­verkopers. Je moet echter wel aan enkele voor­waarden voldoen om van deze kortingen te profi­teren.

Als weder­verkoper moet je een (web)winkel hebben voor de verkoop van producten en/of je geeft regelmatig workshops waarbij je materialen verkoopt.

Om te kunnen beoordelen of je in aan­merking komt, stuur je ons een recent uit­treksel KvK. Uit de daarin genoemde bedrijfs­activiteiten moet blijken dat de materialen die je bij ons wilt inkopen, zijn bestemd voor weder­verkoop. Tevens geef je ons je BTW-nummer door.

De eerste bestelling die je als wederverkoper bij ons plaatst, moet een waarde hebben van minimaal € 200,00 inclusief BTW en verzend­kosten. Voor volgende bestel­lingen geldt dat wij voor orders beneden de € 75,00 inclusief BTW en verzend­kosten € 12,00 administratie­kosten berekenen.

De standaard verzendkosten per pakket t/m 30 kilo bedragen € 4,09 exclusief BTW binnen Nederland en € 5,74 naar België. Voor grote bestel­lingen en producten met grote afmetingen en/of volume en voor andere bestem­mingen kunnen extra verzend­kosten van toepassing zijn.

We zien je uittreksel KvK-uittreksel en BTW-nummer graag tegemoet en zullen je dan op basis daarvan hopelijk de weder­verkopers­prijslijst kunnen toe­sturen. Gebruik voor je aanvraag ons contactformulier

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt!

VKG Mini-Kerst-Workshops

Vrijdag 25 november • 11:00-16:00 uur
5 onderwerpen • slechts € 5,– per workshop
in de winkel bij meervilt!