Besteld op: Bezorgd op:

Levertijd en verzending

Wij verzenden vier dagen per week, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag! Dus niet op woensdag.

Bovenstaand bezorgschema geldt voor artikelen die op voor­raad zijn. Dat zijn normaal gesproken alle artikelen die je direct in onze web­winkel kunt bestel­len! Producten die op maat gesneden of afgewogen moeten worden, kunnen een dagje langer nemen.

Deze opgave is gebaseerd op onze standaard verzend­wijze via DHL Parcel. Op zaterdag wordt alleen bezorgd op particuliere adressen, tot ca. 13:00 uur. Pakketten die dan nog niet zijn bezorgd, worden op maandag bezorgd.

In drukke periodes, rond het weekend en tijdens vakanties kan de levertijd langer zijn. We kunnen sowieso geen garanties geven met betrek­king tot de bezorging, omdat we altijd afhankelijk zijn van de betreffende pakket­dienst.

Track & Trace

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging op het het moment dat we je pakket verzenden. Vervolgens ontvang je ook nog een mail op het moment dat je pakket in het sorteercentrum is verwerkt. In die mail vind je een track-&-trace code waarmee je de voortgang van de bezorging kunt volgen en eventueel een ander adres of bezorgmoment kunt doorgeven. Versturen we je bestelling als briefpost, dan ontvang je geen mail met een track-&-trace code.

Als er niet bezorgd kan worden…

Lukt het na enkele bezorgpogingen niet om het pakket bij jou of bij je buren af te geven, dan gaat het pakket naar een afhaalpunt bij jou in de omgeving. Dat kan een DHL Parcel­shop, DHL depot, PostNL postkantoor of een PostNL agent­schap zijn. De bezorger doet een briefje bij je in de bus met het adres waar je het pakket dan gedurende een week kan afhalen. Daarna gaat het pakket retour naar ons.

Meer info over levering en betaling

Meer info over bezorg­tijden DHL Parcel.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt!

VKG Mini-Kerst-Workshops

Vrijdag 25 november • 11:00-16:00 uur
5 onderwerpen • slechts € 5,– per workshop
in de winkel bij meervilt!