Het laatste nieuws van meervilt!
Extra meervilt! nieuwsbrief
voor Belgische klanten
augustus 2016
Extra nieuwsbrief met informatie voor onze Belgische klanten - augustus 2016
Lagere verzend­kosten voor België
Neem het ons niet kwalijk dat we je zo snel na onze laatste nieuws­brief alweer mailen. Maar we willen je graag zo snel mogelijk laten weten dat we de verzendkosten voor onze Belgische klanten hebben verlaagd.
Nu geen € 8,95 maar slechts € 6,95
We versturen steeds meer pakketten naar Belgische wol- en vilt­liefhebbers. Mede daar­door hebben we een lager tarief gekregen van DHL. Ons nieuwe standaard­tarief voor Belgische verzendingen is nu € 6,95.
Een zak vol viltballetjes in verschillende kleuren voor de snelle besteller! Profiteer nu van de lagere verzend­kosten. De eerst­volgende 15 Belgische bestellers ontvangen bovendien gratis en zak met 60 handgemaakte vilt­balletjes uit Nepal.
Verzending naar DHL Parcelshops
Wat ook voor jou van belang kan zijn: we kunnen je bestel­ling laten afleveren bij een DHL Parcel­shop. Van deze afhaal­punten zijn er in BelgiĆ« al meer dan 1600. Dat zijn er zelfs veel meer dan in Neder­land, dus er is er ook beslist een bij jou in de omgeving. Erg handig als je niet thuis kan zijn om je pakket te ontvangen.
Veilig afrekenen met Bancontact of SOFORT
In onze webwinkel kan je sinds kort naast Bancontact ook SOFORT Banking gebruiken. Deze betaal­methode voor het direct online afrekenen van je bestel­ling wordt in BelgiĆ« steeds meer gebruikt. Makkelijk en veilig!
BTW-vrije levering voor Belgische bedrijven
De prijzen in onze webwinkel vermelden wij inclusief BTW. Bestel je voor een bedrijf met een een Belgische BTW-registratie, dan kunnen we echter BTW-vrij aan je leveren (BTW verlegd naar de afnemer). Geef daarvoor je BTW-registratie­nummer aan ons door. Als je als bedrijf bestelt in onze webwinkel, wacht dan wel met betalen totdat je van ons een factuur hebt ontvangen met de correcte prijzen exclusief BTW.
Naar de meervilt! webwinkel
meervilt!
Jansweg 29
2011 KL Haarlem
023 - 532 17 37
www.meervilt.nl
©2016 meervilt! Haarlem Nederland. Wijzigingen voorbehouden.