Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser

Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz

Een inspirerend doe-boek, door twee reuzinnen van de Duitse viltwereld. Over klein en fijn vilt: bloemen, sieraden en accessoires.

Van ontwerp tot uitvoering: kralen, kettingen, broches, oohangers, ringen, armbanden, parels, fleurige bloemen in soorten en maten, sjaals en stola’s, tasjes, of gewoon mooie kleine objecten. Duidelijke wer­kbeschrijvingen met materialen­lijsten en mooie foto’s.

88 Pagina’s, kleurendruk, gebonden uitgave, geheel Duits­talig, prijs € 17,90.

Prijs: 17,90 euro

LoadingBijwerken......
Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser

Angelika Wolk-Gerche is de specialiste in “Sprookjeswol”, maar is ook een kei in andere vilttechnieken. Zij schreef veel boeken, waarmee zij generaties vilters inspireerde. Van haar hand zijn o.a. de viltboeken Speelgoed van vilt (uitverkocht), Blütentraüme (uitverkocht) en het welbekende Werken met Sprookjes­wol.

Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser

Beatriz Schaaf-Giesser is auteur van het boek FilzFormFarbe, Design­objekte aus Filz. Bij de expositie PassionFilz / ViltPassie / Passione Feltro (2015) viel zij op met haar monumentale fotografische portretten in vilt.

 
Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser Blumen-Schmuck-Accessoires aus Filz door Angelika Wolk-Gerche en Beatriz Schaaf-Giesser

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt!

VKG Mini-Kerst-Workshops

Vrijdag 25 november • 11:00-16:00 uur
5 onderwerpen • slechts € 5,– per workshop
in de winkel bij meervilt!