Workshop Vilten met Naaldvlies

Cursus natvilten

Voor wie een degelijke basis wil leggen met natvilten, is er deze cursus van drie ochtenden of twee volle dagen. Bij deze cursus komen verschillende aspecten van de natvilt­techniek uitgebreid aan de orde.

3 woensdagochtenden in oktober
€ 125,00
2 hele dagen in november
€ 175,00

Deze cursus is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met vilten. Maar ook wie al eens eerder heeft gevilt, zal van deze veelzijdige cursus nog veel opsteken. Tijdens de cursus maak je meerdere viltobjecten in verschillende technieken: een schaal, een 3D-paneeltje en bijvoor­beeld een telefoon- of tablethoesje. De cursus van twee volle dagen biedt gelegen­heid ook een groter werkstuk te maken.

Veelzijdig en creatief

Docent van deze cursus is Daphne Brasser. Zij leert je in de eerste plaats om een mooi gelijkmatig en stevig vilt te maken van losse lontwol. Maar er komt nog veel meer aan bod: rekening houden met het krimpen van de wol, werken met andere materialen zoals naaldvlies, combineren met zijde en ramie, het gebruik van mallen voor het vilten van holle vormen, en natuurlijk haar specialiteit: het bereiken van interessante 3D-effecten door het invilten van diverse materialen.

Schrijf nu in...


Prijs: 125,00 euro

LoadingBijwerken......
Cursus natvilten met Daphne Brasser

Overnachten in Haarlem
Volg je de tweedaagse cursus in augustus en wil je in Haarlem over­nachten? Dan hebben we een hele pagina met over­nachtings­mogelijk­heden in de buurt.

Workshop Vilten met Naaldvlies Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser Cursus natvilten van 3 middagen met Daphne Brasser

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt!

VKG Mini-Kerst-Workshops

Vrijdag 25 november • 11:00-16:00 uur
5 onderwerpen • slechts € 5,– per workshop
in de winkel bij meervilt!