Wij gaan verhuizen!

In de week van maandag 25 februari t/m zondag 3 maart verhuizen wij als gevolg van de overname van ons bedrijf van Haarlem naar Den Burg (Texel). Deze hele week zijn wij gesloten. Je kunt natuurlijk wel bestellen in onze webwinkel, maar we verzenden pas weer vanaf maandag 4 maart. Meer informatie over de overname vind je op deze pagina.

Adresgegevens
t/m 23-02-2019
Adresgegevens
vanaf 04-03-2019

meervilt! v.o.f.
Maria van der Veen & Luc Last

KvK-nummer: 51836726
BTW-nummer: NL850193813B01

Triodos Bank: 39.05.08.748
t.n.v. MEERVILT te Haarlem
IBAN: NL27 TRIO 0390 5087 48
BIC: TRIONL2U

Gebruik het contactformulier om een mail te sturen aan meervilt!

Belangrijke data rond onze verhuizing

Vrijdag 22 februari
Laatste verzenddag vóór de verhuizing. Bestellingen die vóór 14:00 uur binnenkomen verzenden we nog voordat we vertrekken (indien de bestelde producten in voorraad zijn en nog niet ingepakt voor de verhuizing).

Zaterdag 23 februari
Laatste openingsdag van de winkel in Haarlem en van de expositie Prik!.

Maandag 25 februari t/m zondag 3 maart
Deze hele week zijn wij gesloten om te verhuizen. Je kunt wel bestellen in onze webwinkel, maar we verzenden pas weer vanaf maandag 4 maart.

Maandag 4 maart
Eerste verzenddag vanuit de nieuwe locatie op Texel (als de verhuizing en de inrichting van het nieuwe magazijn volgens plan gaan).

Onze winkel in Haarlem is geopend t/m 23 februari. Bekijk het overzicht van alle openingsdagen.

Laatste openingsweek in Haarlem..!

Tot en met 23 februari 2019 zijn wij gevestigd in Haarlem

Je vindt ons in Haarlem op minder dan een minuut lopen van trein/busstation Haarlem CS en er is een parkeer­garage recht tegenover onze winkel. Makkelijker kan niet! Klik op het kaartje hieronder om het te vergroten.

Routekaartje meervilt!

Openbaar vervoer

Neem de uitgang centrum aan de oostzijde van station Haarlem CS. Als je met je rug naar het station staat, is de Jansweg de straat die aan je linkerhand richting centrum loopt. Je ziet aan het eind van de straat de Grote Kerk (Bavo) liggen. Zo ver hoef je echter niet te lopen. Je vindt ons al op ca. 100 meter van het station.

Auto en parkeren

Haarlem is niet autovriendelijk. In de hele omgeving geldt op straat betaald parkeren en dat is niet goedkoop: € 4,60 per uur. De parkeergarage bij het station in de Lange Herenstraat, direct tegenover onze winkel, is minder kostbaar: € 2,30 per uur, € 25 per dag.

Let op: de Jansweg is alléén toegankelijk vanaf de kant van de Parklaan tot de ingang van de parkeergarage, linksaf de Lange Herenstraat in. De rest van de Jansweg is busbaan. Verder rijden én inrijden vanuit de andere richting is streng verboden. Er staan camera’s voor het bekeuren van overtreders! De route naar de parkeergarage is erg lastig te vinden en vereist vanuit sommige richtingen lange stukken omrijden. Volg de borden P-route naar Parkeergarage Station. Het gebruik van een navigatiesysteem zoals TomTom is in het centrum van Haarlem is door het aanhoudende gehobby van de gemeentelijke verkeers­deskundigen met afsluitingen, omleggingen en aanpassingen volstrekt zinloos.

Gratis parkeren? Je kunt je auto gratis parkeren bij station Haarlem Spaarnwoude / IKEA. Afslag Waarderpolder vanaf A200 / Rottepolderplein. Vandaar neem je in een paar minuten de trein naar Haarlem CS.

Afleveren pakketten en palletzendingen

Voor magazijnzendingen hebben we een speciale achter­ingang. Het adres is Ripperdasteeg 10, 2011 KK Haarlem. Je bereikt de Ripperdasteeg NIET via de Jansweg, maar via Parklaan, Ripperdastraat en Parkstraat. En let op: deze route is niet toegankelijk voor grote vrachtwagens. Met een trailer de stad in rijden is echt niet handig.

meervilt! op Google Maps

XXXXX