Adresgegevens meervilt!

meervilt! v.o.f.
Maria van der Veen & Luc Last

Jansweg 29
2011 KL Haarlem

Telefoon: 023-532 17 37 (ma-di-do-vr 9:00-17:00 u)
E-mail: gebruik het contactformulier om een mail te sturen aan meervilt!

Triodos Bank: 39.05.08.748
t.n.v. MEERVILT te Haarlem
IBAN: NL27 TRIO 0390 5087 48
BIC: TRIONL2U

KvK-nummer: 51836726
BTW-nummer: NL850193813B01

Voor openingstijden van onze winkel zie hier.

meervilt! is gevestigd op minder dan een minuut lopen van trein/busstation Haarlem CS en er is een parkeer­garage recht tegenover onze winkel. Makkelijker kan niet! Klik op het kaartje hieronder om het te vergroten.

Routekaartje meervilt!

Openbaar vervoer

Neem de uitgang centrum aan de oostzijde van station Haarlem CS. Als je met je rug naar het station staat, is de Jansweg de straat die aan je linkerhand richting centrum loopt. Je ziet aan het eind van de straat de Grote Kerk (Bavo) liggen. Zo ver hoef je echter niet te lopen. Je vindt ons al op ca. 100 meter van het station.

Auto en parkeren

Haarlem is niet autovriendelijk. In de hele omgeving geldt op straat betaald parkeren en dat is niet goedkoop: € 4,50 per uur. De parkeergarage bij het station in de Lange Herenstraat, direct tegenover onze winkel, is minder kostbaar: € 2,25 per uur, € 25 per dag.

Let op: de Jansweg is alléén toegankelijk vanaf de kant van de Parklaan tot de ingang van de parkeergarage, linksaf de Lange Herenstraat in. De rest van de Jansweg is busbaan. Verder rijden én inrijden vanuit de andere richting is streng verboden. Er staan camera’s voor het bekeuren van overtreders! De route naar de parkeergarage is erg lastig te vinden en vereist vanuit sommige richtingen lange stukken omrijden. Volg de borden P-route naar Parkeergarage Station. Het gebruik van een navigatiesysteem zoals TomTom is in het centrum van Haarlem is door het aanhoudende gehobby van de gemeentelijke verkeers­deskundigen met afsluitingen, omleggingen en aanpassingen volstrekt zinloos.

Gratis parkeren? Je kunt je auto gratis parkeren bij station Haarlem Spaarnwoude / IKEA. Afslag Waarderpolder vanaf A200 / Rottepolderplein. Vandaar neem je in een paar minuten de trein naar Haarlem CS.

Afleveren pakketten en pallets: voor magazijnzendingen hebben we een speciale achteringang. Het adres is Ripperdasteeg 10, 2011 KK Haarlem. Je bereikt de Ripperdasteeg NIET via de Jansweg, maar via Parklaan, Ripperdastraat en Parkstraat. En let op: deze route is niet toegankelijk voor grote vrachtwagens. Met een trailer de stad in rijden is echt niet handig.

meervilt! op Google Maps

XXXXX