Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Betalen bij meervilt!

In de meervilt! webwinkel kan je op verschillende manieren betalen:

Direct online betalen met iDEAL,
SOFORT en Bancontact

De snelste en makkelijkste manier!

Veilig betalen met Mister Cash bij meervilt!Veilig betalen met SOFORT bij meervilt!Veilig betalen met iDEAL bij meervilt!

Nederlandse klanten kunnen bij ons natuurlijk veilig en snel met iDEAL betalen. Voor Belgische klanten bieden we daarvoor Bancontact of SOFORT. Met al deze betaalwijzen gebruik je de vertrouwde betaal­omgeving van je eigen bank. Zodra je hebt betaald, krijgen wij daarvan direct bericht. Daardoor kunnen we je bestelling snel verzenden.

Vooraf betalen met een overschrijving

Je betaalt gewoon via je eigen bank met internetbankieren of een “ouderwets” papieren overschrijvingsformulier. Dat laatste duurt natuurlijk wel iets langer. Maak het totaalbedrag van je bestelling over op IBAN rekening nummer IBAN NL63 INGB 0664 9465 93 ten name van De Witte Engel in Den Burg (BIC/Swift-code voor internationale betalingen: ING BNL 2A). Het overschrijven kan soms even duren. Meestal maximaal één werkdag. Wij checken normaal gesproken een aantal keren per dag of er betalingen zijn binnengekomen, zodat we je bestelling zo snel mogelijk kunnen versturen.

Achteraf betalen met een overschrijving

Je kunt bij ons ook achteraf betalen. We vragen dan wel een aanbetaling van 50%, inclusief de verzendkosten en BTW. Kies voor betalingswijze Overschrijving en maak de aanbetaling over (zie hierboven voor bankgegevens). Vermeld daarbij “Aanbetaling” + het ordernummer van je bestelling. Het restbedrag betaal je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Op rekening kopen

Vaste klanten van meervilt! kunnen betalen nadat ze de factuur hebben ontvangen, die altijd bij de bestelling zit. Dit geldt voor particulieren, bedrijven en instellingen waarmee wij dit hebben afgesproken. Ook beschouwen we je automatisch als vaste klant als je tenminste één keer bij ons hebt besteld (uitgezonderd staaltjes) en de betaling en levering is zonder problemen verlopen. De betalingstermijn na ontvangst van de factuur is 14 dagen. Als je op rekening koopt, kies je in het winkelwagentje als manier van betalen voor Overschrijving.

Veilig betalen met PayPal bij meervilt!

PayPal (alleen op aanvraag)

Deze betalingswijze is bedoeld voor klanten buiten Nederland en België, die immers meestal geen iDeal, Bancontact of SOFORT kunnen gebruiken. PayPal is voor ons een erg dure betaalwijze; daarom bieden we het alleen als extra service aan als je daarom vraagt en we kunnen de extra kosten in rekening brengen. We mailen je op aanvraag de gegevens van ons PayPal account. We stellen het echter zeer op prijs als je kiest voor een gewone bankoverschrijving. Dat is ook voor internationale betalingen binnen de EU tegenwoordig de eenvoudigste en goedkoopste betaalwijze.

Credit cards, Apple-Pay, VVV-bonnen, enz.

Sorry! Wij accepteren geen credit cards, Apple-Pay, Android-Pay, VVV-bonnen, boekenbonnen, hotelbonnen, parkeer­bonnen, enz. De kosten hiervan vinden we gewoon te hoog.

In onze “echte” winkel ook contant en PIN

Als je onze winkel in Haarlem bezoekt, kan je daar contant of met PIN betalen. Als je vaste klant bent, kan je dan natuurlijk ook op rekening kopen.

Zorginstellingen / onderwijs / kinderopvang

Instellingen in de zorgsector, het onderwijs en kinderopvang kunnen bij ons altijd op rekening kopen. In praktijk wordt de betaling vaak door een aparte administratieve afdeling afgehandeld en dit kost meestal enige tijd. De levering van je bestelling kan daardoor te lang duren. Daarom versturen we je bestelling in deze gevallen toch direct, zonder op betaling te wachten. Bel of mail van tevoren even om hierover afspraken te maken.

Je krijgt altijd een (BTW-)factuur

Bij de mail die we je sturen op het moment dat we je bestelling verzenden, en meestal ook bij het pakket zelf, zit een factuur. Op deze factuur vind je een volledige specificatie van alle producten die je hebt besteld, de prijzen, eventuele kortingen, verzendkosten en het BTW-bedrag. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, maar we vermelden de BTW wel op de factuur. Dat heb je immers nodig als je bijvoorbeeld zelf een bedrijf hebt.

Betalen bij meervilt! is veilig

Je hoeft namelijk nooit gevoelige informatie zoals je banknummer op onze website in te vullen. Voor de online betalingen met iDeal, Bancontact en SOFORT maken we gebruik van het veilige betalings­platform van de bekende Nederandse betalingsprovider MultiSafepay.

Veilig betalen met PayPal bij meervilt!

XXXXX