De meervilt! kraam op de Textielmarkt in Rijswijk

Beurzen, markten, exposities en andere evenementen

Je vindt meervilt! regelmatig op beurzen, markten en andere evenementen. Meestal gespecialiseerde wol- en textielmarkten. Ook organiseren we zelf regelmatig exposities en andere evenementen.

KreavaK

KreavaK in Houten

Zondag 16 en maandag 17 september 10-17 uur
Exclusief voor wederverkopers!

Afgelopen jaar presenteerde meervilt! op deze vakbeurs voor het eerst onder de naam Big Wool een collectie lontwol voor XXL breien en haken. We lieten toen tientallen wolwinkels, textielateliers en workshop-docenten kennis maken met vooral onze ongeverfde lontwol. De wol-in-het-interieur-trend zet dit jaar door en we maken er een nog veel kleuriger boel van! Dit jaar presenteren we onze nieuwe biologische merino lontwol van Europese herkomst in meer dan 50 kleuren én de nieuwe dunne versie daarvan, het potloodlont.

Als viltspecialist verkoopt meervilt! al vele jaren lontwol als basismateriaal voor het vilten. Tijdens KreavaK 2018 presenteren wij ons mooie assortiment speciaal voor breiwinkels en andere textielprofessionals die het eens wat groter willen aanpakken.

Expo Houten (Utrecht)
Meidoornkade 24
3992 AE Houten (NL)
Toegang en parkeren gratis
(let op: alleen toegang voor handelaren)

Reserveer hier je gratis toegangsbewijs

Midwinterwol 2018

Midwinterwol in Winschoten

Vrijdag 14 + zaterdag 15 december

Weer een 2-daagse editie van hét wolfeest in Noord-Nederland. Een feest voor alle wol-, spin-, brei-, haak-, vilt- en weefliefhebbers uit Nederland, Duitsland en verder! Met ca. 80 standhouders uit verschillende landen.

Manege De Dollard, Oostereinde 26, Winschoten.
Entree € 7,00 of € 12,00 voor twee dagen.

Meer info: www.midwinterwol.nl

Wijzigingen voorbehouden

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt! Plus... The Battlefelt viltwedstrijd!