Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Garantie & klachten

Garantie

Wij vinden een goede kwaliteit van onze producten van groot belang. Daarom behandelen we onze producten met zorg. We verpakken ze goed en we doen we ons best om ze onbeschadigd bij je aan te leveren. Wol is gelukkig een materiaal dat niet kan breken en zelden last heeft van vocht. Toch komt het wel eens voor dat er iets kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek dit aan ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Is er iets niet in orde met je bestelling? Laat het ons weten! We raden je aan om klachten zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken door ons te mailen of ons te bellen op 0222 31 03 87.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via deze pagina.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR (Online Dispute Resolution) platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op deze website. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kan het beter?

Valt een product tegen? Was de beschrijving op onze website niet correct of niet voldoende volledig? Waren de foto’s niet duidelijk genoeg? Verliep de bezorging niet naar wens? Kortom: kunnen we iets verbeteren?

Laat het ons weten!

We doen ons best om je zo goed mogelijk te infor­meren over de eigen­schappen en de mogelijk­heden (en de onmogelijkheden!) van onze producten. Van veel producten kan je daarom ook eenvoudig een kleur­staaltje bestellen. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen als je meer informatie wilt hebben.

Heb je een klacht? Tips voor verbetering? Ken je een geschikter product? Laat het ons weten!

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Deze stichting heeft gecontroleerd of onze website voldoet aan de wettelijke eisen. Ook bemiddelen zij als er om wat voor reden dan ook onverhoopt een geschil ontstaat.

Keurmerk webwinkel
XXXXX