The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine

The Gentle Roller viltmachines

Het nieuwe 2019 model van The Gentle Roller is onlangs geïntroduceerd. Dit model heeft o.a. een meertalig display, verbeterde voltrommel, een optie voor een zachte rol, en wordt geleverd inclusief een set binders en volzakken (model met voltrommel).

Moe van het vilten met de hand? Dan is het tijd voor een Gentle Roller viltmachine.

De Australische maker van de Gentle Roller verkoopt deze innovatieve machines al enige tijd. Door het grote succes ervan heeft hij besloten ook internationaal te gaan leveren. Wij zijn agent geworden voor de verkoop van de Gentle Roller viltmachines in Nederland, België en andere Europese landen.

• Rolbreedte 110 of 140 cm
• Optioneel met trommel om te vollen
• Eenvoudig te bedienen en veilig in het gebruik
• Degelijke uitvoering met uitgebreide garantie
• Innovatief concept met betrouwbare techniek
• Behoudt het uiterlijk en gevoel van handgemaakt vilt
• Aantrekkelijke prijzen inclusief transport

Meer informatie

Bel of mail voor meer informatie. Wij organiseren ook af en toe demonstratiemiddagen. In verband met onze verhuizing hebben we op dit moment nog geen demonstraties gepland. Dank voor je geduld.

Op de Gentle Roller website vind je een schat aan informatie en video’s.

Naar de Gentle Roller website

21 november demonstratiemiddag

Op woensdag 21 november houden we een eerste Gentle Roller Demo Day. Wil je weten hoe de machine werkt en wil je zien hoe hij jou kan helpen met je viltwerk? Schrijf je dan nu in. Let op: het aantal plaatsen is beperkt! We beginnen om 14:00 uur en verwachten rond 16:00 uur klaar te zijn.

Reserveer voor de Gentle Roller Demo Day

Prijzen

De onderstaande prijzen zijn exclusief BTW en douane­kosten. Deze betaal je apart bij aflevering. Je krijgt daarvoor een factuur van het transportbedrijf FedEx. De hoogte van het BTW-bedrag en de douanekosten zijn afhankelijk van het land waarin je woont.

Let op: de BTW wordt niet over het hele aankoopbedrag berekend. Een groot deel van de hoge verzendkosten wordt buiten Europa gemaakt en daarover hoeft geen BTW te worden betaald. De uiteindelijke prijs zal dus meevallen (als je BTW-nummer hebt, maakt het natuurlijk niet uit, dan krijg je de BTW toch weer terug).

De prijzen van de machines zijn inclusief verzendkosten*. Bij de losse accessoires zijn de verzendkosten niet inbegrepen. Bestel je accessoires daarom tegelijk met de machine, dan komen er geen extra verzendkosten bij.

* Voor verzending naar sommige bestemmingen kunnen toeslagen van toepassing zijn. Deze vermelden we in de offerte.

The Gentle Roller viltmachine 1100 mm
€ 1.106,00
€ 1.288,00
The Gentle Roller viltmachine 1400 mm
€ 1.307,00
€ 1.519,00
Accessoires
€ 10,00
€ 9,00
€ 10,00
€ 12,00
€ 17,00
€ 27,00
€ 29,00
€ 42,00
€ 139,00
€ 156,00
€ 149,00
€ 166,00
De prijzen van de machines zijn inclusief verzending*. BTW en douane­kosten betaal je apart bij aflevering. Je krijgt daarvoor een factuur van het transportbedrijf FedEx.

Hoe bestel je een Gentle Roller?

Vraag een offerte met het formulier hieronder. We sturen je dan zo snel mogelijk alle gegevens die je nodig hebt om je viltmachine te bestellen en te betalen.

Als je een VISA of Master Card credit card hebt, kan je ook direct op de Gentle Roller website bestellen en afrekenen. Vergeet dan niet om aan Gentle Roller door te geven dat je via ons bestelt. Wij zijn dan je eerste aan­spreek­punt voor garantie en service en alle andere zaken betreffende de Gentle Roller machines en acces­soires. Je kunt dit direct bij het plaatsen van je bestelling door­geven door achter je voornaam de tektst “MEERVILT” op te nemen. Of je kunt het later door­geven. Dank je wel!

Offerte-aanvraag

Als je dit formulier invult, ontvang je een offerte en de gegevens die je nodig hebt om The Gentle Roller Company te betalen met een bank­overschrijving.

Gewenst type Gentle Roller viltmachine

 

Voltrommel

  

Gewenste accessoires:

x Extra Drive Roller Standaard
x Extra Drive Roller Super-Soft
x Extra set van 6 klittenbandbinders
x Extra volzak Small (70 cm)
x Extra volzak Medium (110 cm)
x Extra volzak Large (140 cm)
x Extra set volzakken S+M
x Extra set volzakken S+M+L
x Extra 6 binders + volzakken S+M
x Extra 6 binders + volzakken S+M+L

 

Bedrijf/instelling

BTW-nummer:

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

E-Mail*

Telefoon*

Opmerkingen

 

Door het verzenden ga je ermee accoord dat we je gegevens kunnen opnemen in ons klantenbestand en dat van Gentle Roller Company en dat we deze verwerken zoals beschreven in onze privacyverklaring.

* Verplicht in te vullen.

The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine

XXXXX