The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine

Nieuw – nu ook in Europa!
The Gentle Roller viltmachines

Moe van het vilten met de hand? Grote viltproductie in het vooruitzicht? Efficiënter en gemakkelijker werken? Dan is het tijd voor een Gentle Roller viltmachine.

De Australische maker van de Gentle Roller verkoopt deze innovatieve machines al enige tijd. Door het grote succes ervan heeft hij besloten ook internationaal te gaan leveren. Wij zijn agent geworden voor de verkoop van de Gentle Roller viltmachines in Nederland, België en andere Europese landen.

• Leverbaar in twee breedtes: 110 en 140 cm.
• Werkbreedtes respectievelijk ca. 1 meter en 1,2 meter
• Optioneel met trommel om te vollen.
• Eenvoudig te bedienen en veilig in het gebruik.
• Degelijke uitvoering met uitgebreide garantie.
• Innovatief concept met betrouwbare techniek.
• Behoudt het uiterlijk en gevoel van handgemaakt vilt.
• Aantrekkelijke prijzen inclusief transport

Meer informatie

Bel Maria of Luc op +31-(0)23-532 17 37 of mail ons. Een demonstratie­machine is beschikbaar in onze winkel in Haarlem. Bel of mail voor een afspraak.

21 november demonstratiemiddag

Op woensdag 21 november houden we een eerste Gentle Roller Demo Day. Wil je weten hoe de machine werkt en wil je zien hoe hij jou kan helpen met je viltwerk? Schrijf je dan nu in. Let op: het aantal plaatsen is beperkt! We beginnen om 14:00 uur en verwachten rond 16:00 uur klaar te zijn.

Reserveer voor de Gentle Roller Demo Day

Hoe bestel je een Gentle Roller?

Vraag een offerte met het formulier hieronder. We sturen je dan zo snel mogelijk een offerte met alle gegevens die je nodig hebt om je viltmachine te bestellen en te betalen met een gewone bank­overschrijving.

Betaal je met een Master Card of VISA Card? In dat geval hoef je niet op de offerte te wachten en kan je ook direct bestellen en afrekenen in de webwinkel van Gentle Roller.

De prijzen zijn niet in Australische dollars, maar gewoon in Euro’s. Ze staan hieronder vermeld. Deze zijn hetzelfde als op de Gentle Roller website. De prijzen van de machines zijn inclusief verzending. BTW en douane­kosten betaal je apart bij aflevering. Je krijgt daarvoor een factuur van het transportbedrijf FedEx.

Naar de Gentle Roller website

Bestel je direct op de Gentle Roller website? Vergeet dan niet om aan Gentle Roller door te geven dat je via ons bestelt. Wij zijn dan je eerste aanspreek­punt voor service­verlening. Je kunt dit direct bij het plaatsen van je bestelling door­geven door achter je voornaam de tektst “MEERVILT” op te nemen. Of je kunt het door­geven via dit formuliertje. Dank je wel!

Prijzen

De onderstaande prijzen zijn exclusief BTW en douane­kosten. Deze betaal je apart bij aflevering. Je krijgt daarvoor een factuur van het transportbedrijf FedEx. De hoogte van het BTW-bedrag en de douanekosten zijn afhankelijk van het land waarin je woont.

De prijzen van de machines zijn inclusief verzendkosten. Bij de losse accessoires zijn de verzendkosten niet inbegrepen. Bestel je accessoires daarom tegelijk met de machine, dan komen er geen extra verzendkosten bij.

The Gentle Roller viltmachine 1100 mm
€ 1.024,00
€ 1.288,00
The Gentle Roller viltmachine 1400 mm
€ 1.222,00
€ 1.519,00
Accessoires
€ 10,00
€ 10,00
€ 10,00
€ 10,00
€ 30,00
€ 27,00
€ 37,00
De prijzen zijn exclusief BTW en douanekosten, maar inclusief verzendkosten (zie de uitleg hierboven).

Offerte-aanvraag

Als je dit formulier invult, ontvang je een offerte en de gegevens die je nodig hebt om The Gentle Roller Company te betalen met een bank­overschrijving.

Gewenst type Gentle Roller viltmachine

 Gentle Roller 1100 mm
 Gentle Roller 1100 mm + voltrommel
 Gentle Roller 1400 mm
 Gentle Roller 1400 mm + voltrommel

Gewenste accessoires:

x Set van 6 klittenbandbinders
x Volzak Small (70 cm)
x Volzak Medium (110 cm)
x Volzak Large (140 cm)
x Multi-Pack volzakken S+M+L
x Multi-Pack 6 binders + volzakken S+M
x Multi-Pack 6 binders + volzakken S+M+L

 

Bedrijf/instelling

BTW-nummer:

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

E-Mail*

Telefoon*

Opmerkingen

 

Door het verzenden ga je ermee accoord dat we je gegevens kunnen opnemen in ons klantenbestand en dat van Gentle Roller Company en dat we deze verwerken zoals beschreven in onze privacyverklaring.

* Verplicht in te vullen.

The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine
The Gentle Roller viltmachine

XXXXX