Veel soorten en kleuren lontwol uit voorraad leverbaar!

Big Wool

Groothandel meervilt!

Wij hebben een gedeelte van ons assorti­ment beschik­baar gesteld voor profes­sioneel gebruik of weder­verkoop. Het gaat dan vooral om gespecia­li­seerde wol- en vilt­producten die vaak niet zo eenvoudig te ver­krijgen zijn, zoals ons assortiment Big Wool lontwol voor XXL breien en haken.

Van deze producten hebben we een aparte prijs­lijst samen­gesteld met de kortingen die gelden voor onze groot­handels­klanten. Je moet echter wel aan enkele voor­waarden voldoen om van deze kortingen te profi­teren.

Klant worden?

Denk je dat je in aanmerking komt voor het inkopen tegen groothandelsprijzen? Vul dan het aanvraag­formulier onderaan deze pagina in.

Voorwaarden

Je gebruikt onze producten om (een deel van je) inkomen te verwerven. Je verkoopt onze materialen door aan particuliere eindgebruikers en/of verwerkt onze materialen in producten die je vervaardigt en verkoopt en/of je geeft regelmatig workshops of cursussen waarbij je deze materialen verkoopt. Je presenteert je bedrijf of producten professioneel met een (web)winkel, op markten, beurzen of andere evenementen, middels een website en/of sociale media of op een andere wijze waardoor duidelijk is dat je bedrijfs­matig en professio­neel werkt.

Om te kunnen beoordelen of je in aan­merking komt, stuur je ons het nummer waaronder je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK voor Nederland) of de Kruis­punt­bank voor Ondernemingen (KBO voor België). Uit je inschrijving blijkt dat het gebruik van onze materialen aanluit bij je bedrijfs­activiteiten. Tevens geef je ons je BTW-nummer door.

De eerste bestelling moet een waarde hebben van minimaal € 200,00 inclusief BTW en verzend­kosten op basis van de prijzen zoals die zijn vermeld in onze webwinkel (dit zijn dus de prijzen voor particulieren). Bij volgende bestel­lingen geldt een minimum order­bedrag van € 75,00 inclusief BTW (ook weer op basis van de particuliere prijzen).

De uitgebreidere versie van de voorwaarden vind je op de prijslijst die we je na goedkeuring van je aanmelding toesturen.

Als groothandelsklant kom je ook in aanmerking voor korting op relevante workshops en cursussen. Zo krijg je € 25 korting op de masterclass Big Wool Technieken.

Voor onze groothandelsklanten hebben we ook kleur­kaarten van onze lontwol beschikbaar zonder het logo van meervilt! Je kunt eenvoudig je eigen gegevens toevoegen.

Aanmelden

Geef ons je gegevens door met het onderstaande formulier. We zullen je dan op basis daarvan hopelijk de lijst met groothandels­prijzen kunnen toe­sturen.

Aanvraag groothandelsprijslijst

Bedrijf/instelling

Voornaam*

Achternaam*

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon*

E-Mail*


BTW-nummer*

KvK/KBO-nummer*


Website

Facebook

Instagram


Opmerkingen*

Upload eventueel een bijlagebestand (max. 5Mb):

Door het het verzenden van dit formuliertje ga je ermee accoord dat we je gegevens kunnen opnemen in ons klantenbestand en verwerken zoals beschreven in onze privacyverklaring.

* Verplicht in te vullen.

Veel soorten en kleuren lontwol uit voorraad leverbaar!
Veel soorten en kleuren lontwol uit voorraad leverbaar!

XXXXX