Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Korting bij meervilt!

Regelmatig wordt ons gevraagd of we kortimg kunnen geven. Bijvoorbeeld aan kunstenaars, scholen, instel­lingen of klanten met een KvK-nummer.

Korting bij grotere afname

Wij proberen onze prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Wie veel bij ons afneemt, kan extra profiteren. Veel van onze producten, met name de wol, zijn immers relatief lager geprijsd naarmate je grotere verpak­kingen inkoopt. Deze zogenaamde kwantumkorting geldt altijd en voor iedereen.

Vaste-Klanten-Korting

Ook hebben we een kortings­regeling voor grotere afnemers. Deze geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren en kunstenaars die bestellen in onze webwinkel. Zodra je bij ons binnen een jaar voor 500 euro (incl. BTW) hebt gekocht en je hebt je altijd gehouden aan de betalingstermijn van 14 dagen of direct online betaald, ontvang je bij volgende bestel­lingen 10% korting op de meeste aan­kopen in onze webwinkel. Deze korting blijft een jaar geldig en als je in dat jaar weer voor 500 euro hebt gekocht, wordt de regeling voor een jaar verlengd.

Mocht je aanzienlijk meer besteden dan 500 euro per jaar, dan is een individuele regeling bespreekbaar. Als je nu al ziet aankomen dat je binnen een jaar de grens zal halen, dan is het ook bespreekbaar om de regeling eventueel eerder te laten ingaan.

Korting voor zorginstellingen, scholen en kinderopvang

Instellingen in de zorgsector, onderwijs en kinder­opvang kunnen op aanvraag bij meervilt! een korting van 12% krijgen. Zij kunnen bovendien in de meeste gevallen bij ons op rekening inkopen. Wij gaan er van uit, dat je je bestelling via onze webwinkel plaatst en dat de facturen binnen onze betalings­termijn van 14 dagen worden voldaan. Uitgebreidere informatie over de voorwaarden kan je hier downloaden

Groothandelsprijzen

Voor bedrijven met een KvK (NL) of KBO (BE) inschrijving en een BTW-nummer, die onze materialen professioneel verwerken en/of wederverkopen en die daarmee (een deel van) hun inkomen verdienen, hebben we tenslotte een aparte groothandels­prijslijst. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

We hopen je hiermee een idee te hebben gegeven van de mogelijkheden. Mocht je hier over willen overleggen, aarzel dan niet ons te bellen of te mailen.

XXXXX