Korting bij grotere afnames

Korting bij meervilt!

Regelmatig wordt ons gevraagd of we kortimg kunnen geven. Bijvoorbeeld voor kunstenaars, scholen, instel­lingen of klanten met een KvK-nummer.

Korting bij grotere afname

Wij proberen onze prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Wie regel­matig en/of veel bij ons afneemt, kan daarom profiteren van lagere prijzen voor grotere afnames. Veel van onze producten, met name de wol, zijn relatief lager geprijsd naarmate je grotere verpak­kingen inkoopt.

Vaste-Klanten-Korting

Ook hebben we een kortings­regeling voor grotere afnemers. Deze geldt zowel voor bedrijven en instellingen als voor particulieren die bestellen in onze webwinkel. Zodra je bij ons binnen een jaar voor 500 euro (incl. BTW) hebt gekocht en je hebt je al die tijd gehouden aan de betalingstermijn van 14 dagen, ontvang je een bij volgende bestel­lingen 10% korting op de meeste aan­kopen in onze webwinkel. Deze code blijft een jaar geldig en als je in dat jaar weer voor 500 euro hebt gekocht, wordt de regeling voor een jaar verlengd.

Sommige zaken zijn uit­gesloten van deze kortings­regeling, zoals:

Mocht je aanzienlijk meer besteden dan 500 euro per jaar, dan is een individuele regeling bespreekbaar. Als je nu al ziet aankomen dat je binnen een jaar de grens zal halen, dan is het ook bespreekbaar om de regeling eerder te laten ingaan.

Groothandelsprijzen

Voor professione gebruikers en wederverkopers van onze producten, die een (web)winkel hebben voor de verkoop van hobby- en handwerk­materialen, of die regelmatig workshops geven waarbij zij materialen verkopen, hebben we tenslotte een aparte groothandelsprijslijst. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

We hopen je hiermee een idee te hebben gegeven van de mogelijkheden. Mocht je hier over willen overleggen, aarzel dan niet ons te bellen of te mailen.

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt! Plus... The Battlefelt viltwedstrijd!