Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Kijk voor de juiste voorwaarden en levertijden bij meaningful Crafts!

Levertijd en verzending

Wij verzenden alle werkdagen
van maandag t/m vrijdag!

LET OP! Houd, wegens hoge drukte, rekening met een langere levertijd. Wij raden aan om te bestellen via de nieuwe website: www.meaningfulcrafts.com. Voor beide websites geldt een eventuele langere levertijd, maar Meaningful Crafts bestellingen worden eerder verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

In beginsel worden paketten binnen Nederland de dag na verzending bezorgd, óók op zaterdag. Verzending naar België kan net zo snel gaan, maar soms duurt het langer.

Zie voor verzendingen aan andere landen de informatie over verzendkosten.

Wij leveren de meeste producten direct uit voorraad.

Bovenstaand verzendschema geldt voor artikelen die op voor­raad zijn. Dat zijn normaal gesproken alle artikelen die je direct in onze web­winkel kunt bestel­len! Maar let op: producten die op maat gesneden of afgewogen moeten worden, kunnen een dagje langer nemen. Als een product onverhoopt niet tijdig in voorraad is, ontvang je bericht van ons.

Voorkom teleurstelling

In drukke periodes, rond het weekend, tijdens vakanties en rond feestdagen kan de levertijd langer zijn. We kunnen sowieso geen garanties geven met betrek­king tot de bezorging; we zijn altijd afhankelijk van de pakket­dienst.

Heb je je bestelling beslist vóór een bepaald moment nodig? Vermeld dan je wensen bij de opmerkingen bij je bestelling!

Of bel ons tijdig op 0222 - 31 36 44 voor overleg!

Track & Trace

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging op het het moment dat we je pakket verzenden. Deze mail bevat ook je factuur. Vervolgens ontvang je ook nog een mail op het moment dat je pakket in het sorteercentrum is verwerkt. In die mail vind je een track-&-trace code waarmee je de voortgang van de bezorging kunt volgen. Versturen we je bestelling als briefpost, dan ontvang je geen mail met een track-&-trace code.

Als er niet bezorgd kan worden…

Lukt het niet om het pakket bij jou of bij je buren af te geven, dan gaat het pakket uiteindelijk naar een afhaalpunt bij jou in de omgeving. De bezorger doet een briefje bij je in de bus met het adres waar je het pakket dan gedurende de daarop vermelde periode kan afhalen. Daarna gaat het pakket retour naar ons.

LET OP: Het is niet mogelijk een bericht over de levering te verwerken. De post doet hier helaas niets mee. Met een bericht als “niet afleveren bij de buren”  of “graag in de schuur zetten” kan dus helaas niets gedaan worden.

Meer info over levering en betaling

Meer info over bezorg­tijden DHL Parcel.

XXXXX