TrueFelt

Informatie TrueFelt Wolvilt

Het mooie soepele wolvilt dat wij verkopen van het merk TrueFelt is gemaakt van 100% scheerwol. Het is stevig, heeft een natuurlijke, wollige uitstraling. Het vilt heeft een dikte van 1 tot 1,2 mm. Het is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren.

De Eigenschappen van TrueFelt

Herkomst en veiligheid

TrueFelt wordt in Europa gemaakt van scheerwol uit Zuid-Amerika. De verfstoffen om het wollen vilt te kleuren voldoen aan de EN 71 norm. Hierdoor is het wolvilt veilig voor het maken van kinder­speelgoed.

Verschillende formaten

TrueFelt wolvilt is leverbaar in de volgende formaten:

Kleurstalen

Je kunt bij ons een kleurkaart bestellen met kleine staaltjes echt vilt, zodat je de kleur goed kunt beoordelen. Zie daarvoor deze pagina.

Heb je voor een presentatie grotere stalen nodig, dan kan je gewoon een lapje van 20 x 30 cm in de juiste kleur bestellen.

Nieuw assortiment

In maart 2019 is ons assortiment wolvilt veranderd. Door de overname van ons bedrijf door De Witte Engel kunnen we nu het volledige assortiment TrueFelt wolvilt uit voorraad leveren. Een aantal kleuren, die wij voorheen betrokken van HollandFelt, zal echter vervallen. In het formaat 20 x 30 cm hebben we van deze kleuren nog een beperkte voorraad. Deze verkopen we uit voor slechts € 1,60 per lapje. Zie daarvoor deze pagina

Links naar aanvullende informatie

Kleurnamen en -nummers

Zie voor een vergelijking van de kleurnamen en -nummers van vóór en na de assortiments­aanpassing de onderstaande tabel.

Tot maart 2019 Vanaf maart 2019

Wijzigingen voorbehouden.

XXXXX