Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Grote keus in alle benodigdheden

Vilt, wol en viltmaterialen kopen bij meervilt!

In de meervilt! webwinkel vind je materialen en gereed­schappen voor viltkunst en -hobby. En industrieel vilt voor interieur­toepassingen. Ook kan je bij ons terecht voor boeken en workshops over vilten.

De meervilt!winkel is niet alleen een webwinkel. We bestaan ook echt! Je vindt de meervilt!winkel dus ook regelmatig op verschillende beurzen en markten. En… we hebben jarenlang een winkel in Haarlem gehad. Die is nu gesloten, maar vanaf eind april/begin mei 2019 kan je terecht in de winkel van De Witte Engel & meervilt! in Den Burg op  Texel. Daar kan je lekker aan onze wol voelen, de echte kleuren beoordelen, gereedschap proberen en ideeën opdoen en bijpraten.

Adresgegevens meervilt!

Eenvoudig, veilig en voordelig bestellen in onze webwinkel

We proberen het kopen in onze webwinkel zo gemakkelijk mogelijk te maken door een logische indeling van de productengroepen, uitgebreide productbeschrijvingen met duidelijke afbeeldingen en een eenvoudige bestelprocedure.

Bestellen in onze webwinkel is bovendien veilig, want je hoeft geen banknummers of andere persoonlijke gegevens in te vullen. Je hoeft je niet, zoals in veel andere webwinkels, eerst te registreren. Je betaalt middels een gewone bank­over­schrijving of je kunt iDEAL gebruiken (of Bancontact of SOFORT voor Belgische klanten).

Na het plaatsen van je bestelling via de webwinkel ontvang je direct een automatische bevestiging per mail. Daarin vind je een overzicht van de bestelde producten, het aankoopbedrag en de (standaard) verzendkosten. Heb je geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst je spam-box! Op het moment dat we bestelling verzenden, mailen we ook de definitieve factuur met BTW-vermelding.

Bestel je regelmatig flinke hoeveelheden of bestel je voor een zorginstelling, school of bedrijf? Lees dan meer over onze kortings­regelingen.

Info over betaalmogelijkheden

Info over kortingsmogelijkheden

Levering van je bestelling

We versturen je bestelling zodra je (aan)betaling is ontvangen. Als je online hebt betaald met iDEAL, Bancontact of SOFORT, kunnen we direct versturen. Dat wil zeggen: uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Betaling met een bankoverschrijving kan soms, afhankelijk van de bank, wat langer duren. We beseffen dat het dan lastig kan zijn dat wij met het verzenden van je bestelling wachten tot de betaling is ontvangen. Daarom kunnen wij met vaste particuliere klanten en bedrijven en instellingen onder bepaalde voorwaarden afspreken dat zij op rekening kunnen kopen zodat wij direct kunnen verzenden.

Om extra kosten en regelwerk te vermijden, versturen wij geen goederen onder rembours.

Wij leveren normaal gesproken alle artikelen die je in onze webwinkel kunt bestellen uit voorraad. Mocht onverhoopt een artikel niet binnen 2 werkdagen beschikbaar zijn, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten. Een ont­brekend artikel sturen we zonodig zonder extra kosten na.

Meer info over verzendkosten

Meer info over levertijd en verzenden

Vertrouwd kopen bij meervilt!

Voor webwinkels bestaat vandaag de dag een oerwoud aan wet- en regelgeving. We proberen daar natuurlijk aan te voldoen. We hebben daarom algemene voorwaarden, een privacy­verklaring, retourbeleid, klachten en garantie­regelingen die voldoen aan de wettelijke voorschriften of vaak zelfs gunstiger zijn. En we zijn goedgekeurd lid van Webwinkelkeur. Ons uitgangspunt is altijd: zijn er problemen, dan lossen we die op.

Algemene voorwaarden meervilt!

Aanvullende voorwaarden workshops

Info over ons privacybeleid

Info over retourneren

Info over garantie en klachten

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Deze stichting heeft gecontroleerd of onze website voldoet aan de wettelijke eisen. Ook bemiddelen zij als er om wat voor reden dan ook onverhoopt een geschil ontstaat.

Keurmerk webwinkel
XXXXX