Grote keus in alle benodigdheden

Vilt, wol en viltmaterialen kopen bij meervilt!

In de meervilt!winkel vind je materialen en gereed­schappen voor viltkunst en -hobby. Ook kan je bij ons terecht voor boeken en workshops over vilten.

Webwinkel en echte winkel

De meervilt!winkel is niet alleen een webwinkel. We bestaan ook echt! Je vindt de meervilt!winkel dus ook regelmatig op verschillende beurzen en markten. En… vrijwel elke vrijdag is onze kleurrijke winkel in Haarlem geopend! Daar kan je lekker aan onze wol voelen, de echte kleuren beoordelen, gereedschap proberen, ideeën opdoen en bijpraten of lekker bladeren en lezen in onze boeken en tijdschriften over vilt.

Openingstijden winkel Haarlem
Adresgegevens meervilt!

Bestellen in de webwinkel

We proberen het kopen in onze webwinkel zo gemakkelijk mogelijk te maken door een logische indeling van de productengroepen, uitgebreide productbeschrijvingen met duidelijke afbeeldingen en een eenvoudige bestelprocedure.

Bestellen in onze webwinkel is bovendien veilig, want je hoeft geen banknummers of andere persoonlijke gegevens in te vullen. Je hoeft je niet, zoals in veel andere webwinkels, eerst te registreren. Je betaalt middels een gewone bank­over­schrijving of je kunt iDEAL gebruiken (of Bancontact of SOFORT voor Belgische klanten).

Na het plaatsen van je bestelling via de webwinkel ontvang je direct een automatische bevestiging per mail. Daarin vind je een overzicht van de bestelde producten, het aankoopbedrag en de (standaard) verzendkosten. Heb je geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst je spam-box!

Info over betaalmogelijkheden

Levering van je bestelling

We versturen je bestelling zodra je (aan)betaling is ontvangen. Als je online hebt betaald met iDEAL, Bancontact of SOFORT, kunnen we direct versturen. Dat wil zeggen: uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Betaling met een bankoverschrijving kan soms, afhankelijk van de bank, wat langer duren. We beseffen dat het dan lastig kan zijn dat wij met het verzenden van je bestelling wachten tot de betaling is ontvangen. Daarom kunnen wij met vaste particuliere klanten en bedrijven en instellingen onder bepaalde voorwaarden afspreken dat zij op rekening kunnen kopen zodat wij direct kunnen verzenden.

Om extra kosten en regelwerk te vermijden, versturen wij geen goederen onder rembours.

De meervilt!winkel levert normaal gesproken alle artikelen die je in onze webwinkel kunt bestellen uit voorraad. Mocht onverhoopt een artikel niet binnen 2 werkdagen beschikbaar zijn, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten. Een ont­brekend artikel sturen we zonodig zonder extra kosten na.

Meer info over verzendkosten
Meer info over levertijd en verzenden

Voorwaarden enzo…

Voor webwinkels bestaat vandaag de dag een oerwoud aan wet- en regelgeving. We proberen daar natuurlijk aan te voldoen. Ons uitgangspunt is altijd: zijn er problemen, dan lossen we die in redelijkheid op. Lukt het toch niet om er samen uit te komen, dan zijn wij tegenwoordig verplicht je erop te wijzen dat je je klacht kunt voorleggen aan de Commissie SGC.

Algemene voorwaarden meervilt!
Aanvullende voorwaarden workshops
Info over ons privacybeleid

Een hele dag Mini Workshops voor slechts 5 euro per stuk bij meervilt! Plus... The Battlefelt viltwedstrijd!