meervilt! informatie over verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

Voor alle standaardverzendingen binnen Nederland, van klein tot groot, berekenen wij een bijdrage van slechts 4,95 euro. Wij maken daarbij gebruik van PostNL en soms ook andere verzenders. Deze bezorgen je bestelling normaal gesproken de volgende werkdag bij je thuis.

België

Voor alle standaardverzendingen naar België berekenen we een bijdrage van 6,95 euro.

Meer info over verzenden naar België.

Meer info levertijd & verzenden

Andere landen

Wij verzenden in beginsel niet naar andere landen dan Nederland en België. Verzending naar andere landen is meestal een stuk duurder, waardoor de verzendkosten vaak niet in verhouding staan tot de waarde van de bestelling. Elke verzending is anders, afhankelijk van bestemming, gewicht, waarde en grootte en soms ook van douaneregels.

Wil je een bestelling naar een ander land verzonden hebben, dan beschouwen we je bestelling als een offerte-aanvraag en zullen we je laten weten of we de bestelling kunnen uitvoeren en zo ja, welke verzend­kosten we dan berekenen. Kies bij het afronden van je bestelling in de webwinkel in dit geval voor betalings­wijze Overschrijving en wacht met betalen totdat je van ons uitsluitsel hebt ontvangen met de juiste verzend­kosten. In veel gevallen zullen we besluiten niet naar het betreffende land te versturen. Het risico van verzenden ligt immers altijd bij ons, en de ervaring heeft ons geleerd dat het vaak niet verantwoord is om dit risico te nemen. In dat geval: dank voor je begrip!

Zelf afhalen: geen verzendkosten

Vrijwel alle klanten van onze webwinkel laten hun bestelling toesturen met de standaard verzendwijze. Daarom worden altijd automatisch de standaard verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt echter in het opmerkingenveld op de bestelpagina aangeven dat je de artikelen liever komt afhalen in de meervilt! winkel in Haarlem. Je hoeft de betaling dan niet over te maken, maar je kunt in plaats daarvan contant of met PIN betalen bij het afhalen. We berekenen vanzelfsprekend geen verzendkosten als je de bestelling zelf afhaalt. Bel wel van tevoren om een afspraak te maken als je wilt langskomen buiten de op deze website gepubliceerde openingstijden.

Uitgebreide verkoopinformatie
XXXXX