Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Een workshop of cursus volgen bij meervilt!
Een workshop of cursus volgen bij meervilt!

Een workshop volgen bij meervilt!

Op deze pagina vind je informatie die van belang is als je inschrijft voor een workshop of cursus bij meervilt! Buiten onze algemene leveringsvoorwaarden zijn dan ook de volgende specifieke punten van toepassing:

Inschrijven

Zodra je hebt ingeschreven via onze webwinkel, ontvang je een automatische bevestiging. Dat is nog geen definitieve bevestiging. Die ontvang je later, als zeker is dat de workshop doorgang kan vinden.

Een workshop of cursus gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Dit aantal kan per workshop of cursus verschillen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang van de workshop of cursus, bericht dat het minimum aantal is bereikt en de workshop of cursus doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop of cursus daarom wordt geannuleerd.

Aanmeldingen worden verwerkt en toegekend in volgorde van binnenkomst. Doordat niet van alle inschrij­vin­gen direct bekend is of ze definitief zijn, wordt je in eerste instantie op een wachtlijst geplaatst. Je ontvangt bericht zodra we weten of er plaats is voor jou; meestal is dat het zelfde bericht dat meldt dat er voldoende aanmeldingen zijn.

Als je met meerdere mensen wilt inschrijven, vermeld dan ook de namen en e-mail adressen van deze deelnemers bij de opmerkingen bij je bestelling.

Te allen tijde geldt: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Het definitief maken van je reservering wordt versneld en vereenvoudigd door direct met iDeal, MisterCash/BanContact of een overschrijving te betalen bij het inschrijven in onze webwinkel.

Als er te weinig inschrijvingen zijn, of als het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt op het moment dat je inschrijft, of als de workshop om een andere reden geen doorgang kan vinden, storten we het eventueel reeds betaalde cursus­geld zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Annulering

Ben je verhinderd? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. In geval van een afmelding kunnen we kosten in rekening brengen, namelijk € 15,00 per halve dag workshop.

Als je korter dan twee weken van tevoren afmeldt, kunnen we besluiten het volledige cursusgeld in rekening te brengen indien we niet tijdig een vervangende deelnemer hebben. Je mag natuurlijk altijd zelf een vervanger in jouw plaats sturen.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Op de pagina over de workshop waarvoor je inschrijft, staat vermeld wat is inbegrepen bij de prijs. In ieder geval zijn koffie en/of thee en kleine versnaperingen altijd inbegrepen. Bij workshops van een hele dag is ook een gezamenlijke lunch inbegrepen. We proberen daarbij rekening te houden met je wensen, zoals een speciaal dieet, maar houd er rekening mee, dat dit niet altijd mogelijk is.

Bij vrijwel alle workshops zijn voldoende materialen inbegrepen om de techniek van de betreffende workshop te leren en een (proef)werkstuk te maken. Soms stellen we aan dat werkstuk een maximale grootte of gewicht, ook om te voorkomen dat je er te lang mee bezig bent. Maak je meer of grotere werkstukken, dan brengen we het daarvoor gebruikte extra materiaal apart in rekening. Indien de materialen niet zijn inbegrepen bij de prijs, staat dat vermeld.

Materialen die niet zijn inbegrepen bij de cursusprijs kan je zelf meenemen of je kunt deze aanschaffen in de winkel van meervilt! die tijdens de workshop is geopend voor de deelnemers. Indien je zelf materialen moet meenemen, ontvang je vooraf een lijstje van benodigd­heden.

Meer informatie

Heb je vragen? Bel ons op 023 - 532 17 37 of mail je vraag.

Versie 1.0 - 10 juni 2014

XXXXX