Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: www.meaningfulcrafts.com.

Extra winkelopeningen!

Ons bedrijf verhuist binnenkort naar Texel! De winkel in Haarlem sluit dan. Lees meer over de overname van meervilt! door De Witte Engel.

Om iedereen de kans te geven om voor de verhuizing afscheid te komen nemen van de winkel in Haarlem, zijn we de komende tijd vaker geopend. Kom dan ook genieten van de expositie Prik!.

Verder zijn er verschillende mooie wol- en vilt­producten die we opruimen omdat ze uit het assortiment gaan. Die verhuizen we straks natuurlijk niet mee, dus ze mogen nu voor een mooie prijs weg. En wat dacht je van één van de stoere witte Ikea Expedit kasten, een mooie houten eettafel of een stevig in hoogte verstelbaar bureau, ook bruikbaar als vilttafel?

Openingsdagen februari 2019
(11-16 uur)

• vrijdag 25 januari
• vrijdag 1 februari
• donderdag 7 februari Extra open
• vrijdag 8 februari
• donderdag 14 februari Extra open
• vrijdag 15 februari
• zaterdag 16 februari Extra open
• donderdag 21 februari Extra open
• vrijdag 22 februari

zaterdag 23 februari LAATSTE DAG

Op alle bovenstaande dagen is ook de expostie Prik! gratis toegankelijk!

Foto: haalemtoer.nl

De meervilt! winkel

Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast kan je op een beperkt aantal dagen onze “echte” winkel aan de Jansweg 29 in Haarlem bezoeken.

Kom langs om onze producten te voelen en te ruiken en mooie kleuren wol uit te zoeken. Je kan dan ook lekker snuffelen tussen de couponnetjes wolvilt en opruimings-artikelen en je kan vilttips en ervaringen uitwisselen met andere viltliefhebbers.

Je kunt in onze winkel contant en met PIN betalen. Vaste klanten kunnen ook op rekening kopen.

Meer info over bereikbaarheid en parkeren vind je op deze pagina.

Nieuw winkeladres v.a. 4 maart 2019

Onze winkel in Haarlem sluit na zaterdag 23 februari. In de week van 25 februari t/m 3 maart verhuizen we. Vanaf eind april/begin mei kan je ons assortiment komen bekijken in de winkel van De Witte Engel in Den Burg op Texel. Misschien een beetje verder weg, maar de moeite van een bezoek waard. Texel is minstens zo leuk als Haarlem voor een uitje!

Adres winkel
t/m 23-02-2019
Adres winkel
vanaf eind april 2019

De meervilt! winkel in Haarlem
De meervilt! winkel in Haarlem

XXXXX