Beeld in Zicht door Irene van der Wolf

Aanbieding!
Beeld in Zicht II
door Irene van der Wolf

Irene van der Wolf – KUNSTWOLF – is een bijzondere kunstenaar en gestalt-ART therapeut/opleider. In de viltwereld heeft zij naam verworven met de door haar ontwikkelde UPWOLFING techniek, die staat voor reliëf in vilt.

Bij meervilt! vind je ook de benodigdheden voor de UPWOLFING vilttechniek van Irene van der Wolf.

Uitgebreidere informatie over UPWOLFING vind je op deze pagina.

UPWOLFING is toepasbaar voor kleding, tassen, kussens, dekens, vloerkleden, stoelbekleding, gordijnen en nog veel meer. De hoogte, vorm en het formaat van het reliëf kunnen verschillen. Voor- en de achterkant van de lap kunnen heel anders zijn. De combinatie van materialen kunnen verschillen al naar gelang de toepassing.

“Mijn werk kenmerkt zich door experiment en uitvinden. De techniek die ik hierin gebruik is vilt.”

Deel II nu van € 50,- voor € 45,-
Laatste exemplaar!

BEELD IN ZICHT II vormt ware schatkamers van creativiteit en inspiratie. Di prachtig uitgegeven boek, met mooie fotografie, biedt een zeer veelzijdige kijk op het werk, de werkwijze en de ideeën van Irene van der Wolf. Een schier onuitputtelijke stroom van technieken en onder­werpen komt aan bod en voert je mee naar telkens nieuwe ontdekkingen.

Van 50,00 nú voor 45,00

LoadingBijwerken......
Inhoud Beeld in Zicht
deel II
Beeld in Zicht door Irene van der Wolf Beeld in Zicht door Irene van der Wolf Beeld in Zicht door Irene van der Wolf Beeld in Zicht door Irene van der Wolf

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX