Annette Quentin-Stoll Filz Geschichten

FilzGeschichten

Aan de hand van de vier jaargetijden, voorjaar, zomer, herfst en winter, vertelt dit boek over nieuwe viltprojecten en technieken.

Na FilzSpiel en FilzExperiment geeft FilzGeschichten, het derde boek van Annette Quentin Stoll, een inkijkje in de inspiratiebronnen van deze bekende viltkunstenaar. Vormen en kleuren uit de natuur en haar jeugd vertaalt Annette Quentin Stoll op haar eigen wijze in vilt. Decoratief, lieflijk, poëtisch, soms bizar, maar altijd creatief en inspirerend.

Dit boek toont een schat aan voorbeelden en laat ook de gebruikte werkwijze en materialen zien aan de hand van heldere en instructieve stap-voor-stap foto's.

Gebonden, Duitstalig, 192 bladzijden 16 x 16 cm, ISBN 9783875127607.

Prijs: 22,00 euro

LoadingBijwerken......
Annette Quentin-Stoll Filz Geschichten Annette Quentin-Stoll Filz Geschichten Annette Quentin-Stoll Filz Geschichten Annette Quentin-Stoll Filz Geschichten

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX