Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin

FilzOrnament

Het vierde deel in de serie “galerieboeken” van viltster Annette Quentin-Stoll en haar echtgenoot-fotograaf Robert Quentin verrast weer met fantasierijk vilt.

Ornamenten, versieringen, patronen in vilt. Geïnspireerd door o.a. traditionele technieken en de vormentaal van tapijten en shyrdaks uit Oesbekistan en Kirgizië, laat Annette Quentin-Stoll haar fantasie de vrije loop.

Traditionele platte patronen, maakt zij drie­dimensionaal, ze spiegelt, stapelt en vervormt. Ze spint haar garens, weeft met voorvilt en naait met vilt kleurige vormen en tegen­vormen. Het boek toont met schetsen en mooie fotografie de manier waarop haar speelse ornamenten in vilt tot stand komen. En inspireert om zelf aan de slag te gaan!

FilzOrnament is een rijk vervolg op de eerdere boeken van Annette Quentin-Stoll: FilzSpiel, FilzExperiment en FilzGeschichten en toont nieuwe vruchten van haar rijke fantasie.

Gebonden Duitstalige uitgave, 192 bladzijden 16 x 16 cm, ISBN 9783875127645, prijs € 22,00.


Prijs: 22,00 euro

LoadingBijwerken......
Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten...
Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin Filzornament door Annette Quentin-Stoll en Robert Quentin

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX