Boek: Stichting Textiel Plus: inspirerend en signalerend

Stichting Textiel Plus

inspirerend en signalerend

De stichting Textiel Plus heeft zichzelf opgeheven, maar leeft nog voort in dit leuke boek dat ze over zichzelf publi­ceerde.

Na 64 jaar beïndigt de Stichting Tex Plus haar werk­zaam­heden, omdat zij haar doel ruimschoots heeft bereikt. Decennia­lang draaide het om informeren, doceren, inspireren en signaleren op het gebied van handwerk, textiele kunst en vormgeving. Het boek biedt een levendig overzicht van de weg die de stichting vanaf 1951 tot haar slot­manifestatie in 2015 heeft afgelegd. Van doel­matig handwerk tot heden­daagse autonome textielkunst.

Let op: het gelijknamige tijdschrift Textiel Plus is los­gekoppeld van de stichting en blijft gewoon verschijnen. Zoals altijd verkrijgbaar bij meervilt!

Het boek Het is een interessante uitgave geworden, die de geschiedenis vastlegt van een stichting die veel betekend heeft in de ontwikkeling van de textielkunst. De tekst van Afke Zwierzina schetst zeer herkenbare tijdsbeelden. Het boek zal voor velen een feest der hekenning zijn.

Rijk geïllustreerd, formaat 21 x 27 cm, 72 pagina’s, prijs 14,95 euro. De laatste exemplaren, nú € 7,50.

Van 14,95 nú voor 7,50

LoadingBijwerken......
Boek: Stichting Textiel Plus: inspirerend en signalerend Boek: Stichting Textiel Plus: inspirerend en signalerend Boek: Stichting Textiel Plus: inspirerend en signalerend Boek: Stichting Textiel Plus: inspirerend en signalerend

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX