TextileArt around the world door Ellen Bakker, Textiellink.nl

TextileArt around the world

— Textielkunst wereldwijd —
— Textilkunst weltweit —

Dit prachtige boek neemt je mee op reis door de verrassende en veelzijdige wereld van de internationale textielkunst.

Sprookjesachtig borduurwerk, robuust vlechtwerk, kunst om te dragen, fijn en grof haakwerk, innovatieve mixed media, weefwerk met een boodschap, stoer breiwerkl, quilts met een glimlach, en... viltwerk! In een explosie van kleur of juist met ingehouden natuurtinten. TextileArt around the world toont de wereld van de textielkunst in al zijn veel­zijdigheid.

Je maakt kennis met het mooiste werk werk van 160 kunstenaars verspreid over de gehele aardbol. De ruim 800 foto's komen uitstekend tot hun recht op het kloeke, liggende formaat van dit boek. Elke kunstenaar vertelt in een paar regels wat textiel voor hem of haar betekent. De tekst is in 3 talen: Engels, Duits en Nederlands. Het boek vormt daardoor ook een mooi kado voor buitenlandse textiel­vrienden.

168 pagina's, gebonden in hard omslag, liggend formaat 280 x 210 mm, 3-talig, prijs: 32,50 euro.

Prijs: 32,50 euro

LoadingBijwerken......

  TextileArt around the world door Ellen Bakker, Textiellink.nl TextileArt around the world door Ellen Bakker, Textiellink.nl TextileArt around the world door Ellen Bakker, Textiellink.nl TextileArt around the world door Ellen Bakker, Textiellink.nl

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX