UPWOLFING met stroken naaldvlies, door Irene van der Wolf

UPWOLFING
met stroken naaldvilt

Dit “kleine” boekje van Irene van der Wolf laat de allernieuwste mogelijkheden van Upwolfing zien. Met veel voorbeelden van toepassingen en stap-voor-stap beschrijvingen van de werkwijze.

Irene van der Wolf is de uitvinder van de Upwolfing techniek, het vilten van kleine 3-dimensionale vormen met behulp van geperforeerde Upwolfing schuimrubber matten. Je kunt deze vormpjes ook nog openknippen om bijzondere kleureffecten te krijgen. Zie Irene's website www.kunstwolf.nl voor uitgebreide informatie over deze techniek. Daar staan ook enkele youtube-filmpjes voor je klaar.

Wat is UPWOLFING? Meer informatie op deze pagina.

Open structuren

Kort na het verschijnen van de delen IIIA en IIIB van haar “grote” boekenserie Beeld in zicht, vond Irene weer geheel nieuwe creatieve toepassingen van haar Upwolfing techniek. Nu in combinatie met dunne stroken naaldvilt (naaldvlies), waarmee mooie open structuren zijn te maken. Zeker bij het gebruik van tweezijdig naaldvlies ontstaan daarbij verrassende, fijnzinnige kleureffecten. Zij besloot hierover dit kleine en toegankelijke boekje te maken om de nieuwe mogelijkheden te demonstreren.

Praktisch boekje

UPWOLFING met stroken naaldvilt is praktisch van opzet. Met een UPWOLFING-mat en wat naaldvlies erbij kan je zo aan de slag. In het boekje staan inspirerende voorbeelden afgebeeld van kleding, sjaals en tassen van een grote kleur- en vormenpracht.

Formaat 21 x 15 cm liggend, 68 pagina's kleurendruk, drietalig: Nederlands, Duits en Engels.

Prijs: 9,95 euro

LoadingBijwerken......
UPWOLFING met stroken naaldvlies, door Irene van der Wolf UPWOLFING met stroken naaldvlies, door Irene van der Wolf UPWOLFING met stroken naaldvlies, door Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf Workshop UPWOLFING met Irene van der Wolf

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX