Vilten is voor mij... door Ellen Bakker

Vilten is voor mij...
Filzen ist für mich...
Felting for me is...

...een feest van creativiteit, kleur en materiaalgebruik. Een mooi uitgevoerd boek voor en door vilters.

Ellen Bakker verzamelde het werk van 93 Nederlandse vilters en vervaardigde daarmee een zeer aantrekkelijke staalkaart van de viltkunst in ons land. Bekende, grote namen komen voorbij, maar zeker ook veel nieuw talent of onbekendere vilters die bijzonder viltwerk maken. Met korte statements geeft elke vilter inzicht in de eigen specialiteiten, inspiraties, passies en beweegredenen. Ze vertellen wat vilten voor hen zo bijzonder maakt.

...een rijke bron van ideeën

Met ruim 500 kleurenafbeeldingen en een aantrekkelijke vormgeving is dit een boek waarin je steeds nieuwe vilttoepassingen ontdekt. Variërend van praktische gebruiksvoorwerpen tot grote driedimensionale kunstobjecten. Het boek laat zien hoe de oude techniek van het vilten zich blijft ontwikkelen. Een waardevolle en kleurrijke inspiratiebron.

Ook Duitse en Engelse uitgaven leverbaar.
Een mooi kado voor buitenlandse viltliefhebbers!

Formaat 165x165 mm, 192 pagina’s hardcover. 22,00 euro per exemplaar.

ISBN 9789081847605 Vilten is voor mij... (Nederlands)
ISBN 9789081847629 Filzen ist für mich... (Deutsch)
ISBN 9789081847612 Felting for me is... (English)

Kies een taal:


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......
Vilten is voor mij... door Ellen Bakker Vilten is voor mij... door Ellen Bakker Vilten is voor mij... door Ellen Bakker Vilten is voor mij... door Ellen Bakker Vilten is voor mij... door Ellen Bakker

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX