ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars

ViltPassie / PassionFilz

Ellen Bakker presenteert in een grensoverschrijdende samenwerking met Ricarda Assmann een kleurrijk boek met inspirerende viltkunst uit Duitstalige landen.

Na het eerder verschenen Vilten is voor mij…, waarin Nederlandse vilters hun mooiste werk tonen, is er dit inspirerende vervolg. In Duitstalige landen wordt relatief veel gevilt. En het niveau van het viltwerk is er hoog. Dit boek toont daarvan vele voorbeelden.

Even bladeren?

Wil je het boek alvast even inkijken? Het YouTube-filmpje hieronder geeft je een indruk van de inhoud.

Honderden inspirerende viltwerken

Bijna 100 vilters tonen in het boek ViltPassie recent werk en vertellen wat vilten voor hen zo bijzonder maakt. In ruim 750 afbeeldingen biedt het boek een feest aan kleuren en vormen. Het is een prachtig kijkboek en een bron van inspiratie. Objecten, kleding, wandkleding, interieurs, figuren en veel meer; de toepassingen van vilt zijn eindeloos. Want vilt is aan geen grens gebonden!

Uitgave textiellink.nl, formaat 210x210 mm, 192 pagina’s hardcover. Ook in Duits verkrijgbaar: een prachtig kado voor je duitstalige textielvrienden en -vriendinnen! Prijs 29,50 euro.

Kies een taal:


Prijs: 29,50 euro

LoadingBijwerken......
Textiel leeft! Textil lebt! Textile is alive! Textiel leeft! Textil lebt! Textile is alive! Textiel leeft! Textil lebt! Textile is alive! ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars ViltPassie: inspirerend werk van Duitse viltkunstenaars

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX