Wild van Vilt door Anne Cool

Wild van Vilt

Nieuwe, sterk uitgebreide uitgave.

Stap voor stap zelf vilt maken door middel van natvilten én naaldvilten. Met ruim 300 foto's. Door Anne Cool.

Praktische handleiding vilten. De basistechnieken en de gebruikte materialen worden duidelijk beschreven en getoond in dit toeganke­lijke boekje. De geheel herziene 5e druk besteedt nu ook uit­gebreid aandacht aan de techniek van het naald­vilten. Een heel compleet boek dus.

Dit boek is ook te verkrijgen als onderdeel van onderdeel van onze Startset natvilten Wild-van-Vilt.

Wild van Vilt, geheel herziene en uitgebreide 5e druk, 84 bladzijden, 20 x 20 cm, geheel in kleur gedrukt, ISBN 9789081366106, prijs € 15,95.

Prijs: 15,95 euro

LoadingBijwerken......

Wild van Vilt viltpakketten

Met onze Wild van Vilt vilt­pakket­ten kan iedereen in combinatie met het boekje direct aan de slag. Ideaal als kennismaking met vilten en een mooi kado!

Wild van Vilt viltpakketten

Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool Wild van Vilt door Anne Cool

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX