filzfun-Special met 13 creatieve viltideeën

filzfun-Special 2017

13 creatieve projecten om zelf te vilten!

Aan het eind van het jaar komt het Duitse viltblad filzfun weer met een speciale uitgave. Vol met praktische, creatieve viltprojecten om zelf te maken.

13 Bekende viltsters presenteren hun favoriete technieken en viltobjecten. Aan de hand van duidelijke stap-voor-stap foto’s met een korte beschrijving laten ze zien hoe je deze viltwerken zelf maakt. De teksten zijn in het Duits, maar gemakkelijk te begrijpen.

filzfun-Special Nr. 4 (2017). Formaat A4, 52 pagina's, Duitstalig, geheel in kleur met uitstekende fotografie. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Prijs: 12,50 euro

LoadingBijwerken......

Vilt mee met bekende vilters

Filzfun-Special 2017 beschrijft projecten van Heike Giesbert, Susanne Schächter-Heils, Sabine Reichert-Kassube, Kerstin Scherr, Yasmin Groß, Alexa Haug, Corinna Nitschmann, Ricarda Aßmann, Annette Quentin-Stoll, Petra Hollomotz, Margit Röhm, Gabriele Mazaracis en Helga Steegborn.

filzfun-Special met 13 creatieve viltideeën filzfun-Special met 13 creatieve viltideeën filzfun-Special met 13 creatieve viltideeën

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX