Haken @ Home met Bobbi Eden

Haken @ Home met Bobbi Eden

Het sfeervolle lifestyleboek Haken @ Home met Bobbi Eden staat vol originele haakpatronen voor een persoonlijke aankleding van iedere kamer in jouw huis.

Dat Bobbi Eden kan haken heeft ze wel bewezen met haar vorige boek, Iedereen kan haken. In haar nieuwe boek gaat Bobbi een stapje verder door zich te richten op de mooiste haakwerken voor je eigen interieur.

Dit creatieve boek staat boordevol haak­creaties, zoals kussens, manden, knuffels en kleden voor verschil­lende ruimtes in je huis. De huiskamer, kidscorner, Ibiza-tuin, barista-keuken en rustieke slaap­kamer krijgen een persoon­lijke, eigen stijl door deze zelf­gemaakte haak­patronen. Haak je eigen lampjes­slinger voor in de tuin, planten­hangers voor in huis en plaids om op de bank te leggen. De eigen­gemaakte hippe haak­creaties maken van je huis een thuis. Natuurlijk zijn de projecten eenvoudig te maken want haken met Bobbi Eden kan iedereen!

Haken @ Home met Bobbi Eden. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Nederlandstalig, groot formaat extra dikke paperback, 144 pagina’s, ISBN 139789024582464, prijs € 17,50.


Prijs: 17,50 euro

LoadingBijwerken......
Haken @ Home met Bobbi Eden Haken @ Home met Bobbi Eden
Bobbi haakte voor Haken @ Home een grote bedloper met de Noorse lontwol natuur 440 van meervilt!
Haken @ Home met Bobbi Eden Haken @ Home met Bobbi Eden Haken @ Home met Bobbi Eden

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX