Tijdschrift filzfun

Tijdschrift: filzfun

Inspirerend en veelzijdig internationaal gericht vakblad met artikelen voor creatieve viltliefhebbers.

Onder de titel verFilzt Und zugeNäht (FUN) verwierf dit mooie Duitstalige tijdschrift grote bekendheid onder vilters. De laatste jaren verschijnt het blad onder de kortere naam filzfun.

Blijf op de hoogte

Het blad houdt je elk kwartaal op de hoogte van wat er in de internationale wereld van het vilten gebeurt. Het brengt nieuws over tentoonstellingen, cursussen en evenmenten, maar vooral artikelen over minder tijdgebonden onderwerpen zoals portretten van bekende en minder bekende vilt­kunstenaars, technieken en materialen en toepassingen van vilten.

De uitvoering van het blad is zeer verzorgd, met mooie fotografie. Verschijnt 4 x per jaar. Het is Duitstalig, maar een Engelse vertaling wordt als bijlage meegeleverd! Losse nummers zijn verkrijgbaar bij meervilt! De prijs van losse nummers is € 8,95. Voor een abonnement kan je terecht bij de Duitse uitgever: meer informatie.


Prijs: 8,95 euro

LoadingBijwerken......
Tijdschrift filzfun

Nummer 62 - voorjaar 2019.
De fantasievolle kostuums van Marjolein Dallinga, de bonte clowns­wereld van Katharina Thierer, 10 jaar Wollknoll viltschool in Oberrot, ecoprint en batik, wollige eekhoorn­nestjes, krullen van Wensleydale en Teeswater schapen, viltschool in Oberrot, internationale exposities, cursussen en bijeen­komsten, en nog veel meer…

Tijdschrift filzfun

Impressie van nummer 62

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX