Tijdschrift filzfun

Tijdschrift: filzfun

Inspirerend en veelzijdig internationaal gericht vakblad met artikelen voor creatieve viltliefhebbers.

Onder de titel verFilzt Und zugeNäht (FUN) verwierf dit mooie Duitstalige tijdschrift grote bekendheid onder vilters. De laatste jaren verschijnt het blad onder de kortere naam filzfun.

Blijf op de hoogte

Het blad houdt je elk kwartaal op de hoogte van wat er in de internationale wereld van het vilten gebeurt. Het brengt nieuws over tentoonstellingen, cursussen en evenmenten, maar vooral artikelen over minder tijdgebonden onderwerpen zoals portretten van bekende en minder bekende vilt­kunstenaars, technieken en materialen en toepassingen van vilten.

De uitvoering van het blad is zeer verzorgd, met mooie fotografie. Verschijnt 4 x per jaar. Het is Duitstalig, maar een Engelse vertaling wordt als bijlage meegeleverd! Losse nummers zijn verkrijgbaar bij meervilt! De prijs van losse nummers is € 8,70. Voor een abonnement kan je terecht bij de Duitse uitgever: meer informatie.


Prijs: 0,00 euro

LoadingBijwerken......

Nog verkrijgbaar…

Tijdschrift filzfun

Nummer 61 - winter 2018-2019
Uitverkocht
De levenswegcocon van Annemie Koenen, Felting Parties van Stephanie Metz, schapenrassen: de Walliser Schwarznase, natgevilte Kerststal­figuren, viltreis naar Mongolië, portretten van Kinga Huszti, Elisabeth Paul, Iveta Hruscova, afscheid van Inge Bauer, internationale exposities, cursussen en bijeen­komsten, en nog veel meer…

Tijdschrift filzfun

Nummer 60 - najaar 2018.
Heksenhoeden van Kathrine Koprowski, draagbare viltsculpturen van Gudrun Bartenberger-Geyers, Viltkunst met retro-charme, Shyrdaks, textiele wegen in Centraal-Azië, sjaal in gemixte techniek, portretten van Natali Shvets en Yvonne Zoberbier, internationale exposities, bijeen­komsten en nog veel meer…

Tijdschrift filzfun 52

Nummer 52 - najaar 2016.
Heartfelt Dogs, Magret Riedl: de ziel van de wol, Ricarda Aßmann’s opper­vlakte­structuren, wol verven, vilten met vluchtelingen, viltreizen naar de Balkan en Mongolië, krinkel­effecten op wollen stoffen met Synth­apprêt, portetten van Heidi Drahota, Annette Kupfer, Katrin Kümmel, Anita Köstler en veel, veel meer.

Tijdschrift filzfun

Impressie van nummer 61:

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun Tijdschrift filzfun

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX