Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteVEZEL magazine over textiel

VEZEL magazine

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Het Nederlandse blad VEZEL behandelt een breed palet aan textielonderwerpen: breien, haken, weven, borduren, spinnen, verven en natuurlijk vilten en nog veel meer.

VEZEL is een zeer leesbaar blad met een aantrekkelijke vormgeving, geheel in kleur. Er is veel aandacht voor de technische kant van de verschillende textiele werkvormen, maar de kunstzinnige kant komt ook zeker aan bod. Oude en nieuwe technieken krijgen op diepgaande wijze aandacht. Kortom, een zeer waardevolle maar betaalbare kennisbron voor de textielenthousiast die het naadje van de kous wil weten. Vanaf 2017 nummer 1 heeft het blad een iets forser formaat en beter papier, waardoor het nog aantrekkelijke is geworden.

Formaat 17 x 24 cm, omvang 88 pagina's.
Prijs losse nummers 7,50 euro.


Prijs: 7,50 euro

LoadingBijwerken......
VEZEL magazine over textiel
De bovenstaande afbeeldingen zijn van het laatste nummer, de onderstaande afbeeldingen zijn uit een vorig nummer...
VEZEL magazine over textiel VEZEL magazine over textiel VEZEL magazine over textiel

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX