Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep

Tijdschrift: Vilt

Het ledenblad van de Vilt Kontakt Groep (VKG), voor iedereen die met, door en voor vilt leeft! Losse nummers van dit leuke blad zijn bij meervilt! beperkt verkrijgbaar voor niet-leden.

Voorheen heette het blad Vilt Kontakt, maar met het aantreden van een nieuw bestuur in 2016 maakt de vereniging een flinke vernieuweing door en is ook het blad onderhanden genomen. Dit resulteerde in een nieuwe huisstijl en een toegankelijke blad met een zeer toegewijde redactie.

Viltkontakt, formaat A4. Prijs losse nummers: 8 euro.

Maak je keuze...


Prijs: 8,00 euro

LoadingBijwerken......

De onderstaande afbeeldingne komen uit vorige edities.

Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep

Lid worden van de VKG

Je kunt geen abonnement nemen op Viltkontakt, maar je kunt wél lid worden van de Vilt Kontakt Groep. Je ontvangt dan twee keer per jaar het blad als onder­deel van je lid­maat­schap (25 euro per jaar). Je kunt je opgeven op de website van de VKG.

Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep Vilt, het blad van de ViltKontaktGroep

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX