Lontwol natuur 339

Lontwol natuur 339

Scotch blend, gemêleerd licht grijsbruin, 35 micron.

Mix van 70% Schotse wol en 30% wol uit andere gebieden van het Verenigd Koninkrijk. Stevige, levendige wol met goede vilt­eigen­schappen. Ook veel gebruikt voor superdik breien of haken als je een lekker ruige uitstraling wilt hebben.

Lontwol natuur 339
Prijzen
€ 1,60
€ 6,00
€ 18,00
€ 144,00 = € 14,40 per kilo (20% korting)

Kies een verpakking:


Prijs: 1,60 euro

LoadingBijwerken......

Klik meerdere keren om extra verpakkingen te bestellen. Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die aan één stuk. Tenzij je duidelijk vermeldt dat je losse kiloverpakkingen wilt hebben.

Speciaal voor veelvilters, veelspinners, veelhakers en veelbreiers…

Neem een bump met extra korting!

Lontwol is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Voor de echte groot­verbruikers leveren we van deze wol ook hele bumps van ca. 10 kilo (+/? 5%) met extra korting op de kiloprijs: 20% bij aankoop van een volledige bump!

Ben je een regelmatige afnemer van grote hoeveelheden wol en werk je bedrijfs­matig? Informeer dan naar onze groot­handels­prijzen.

Meerdere kilo’s aan één stuk

Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die zo veel mogelijk aan één stuk. Dan kan je lekker doorgaan als je de wol gebruikt voor breien of haken. Bestel je 10 kilo, dan leveren we een hele bump. Wil je toch liever losse kilo­verpakkingen hebben, vermeld dat dan als opmerking bij je bestelling.

Bestel voldoende!

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke kudde, elk schaap en elk scheer­seizoen is weer anders. Let er daarom op dat je voor je project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit is een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX