Lontwol natuur 401

Lontwol natuur 401

Nieuw-Zeelandse merino, 24 micron, middelfijn.

Zachte, volumineuze wol, bijna wit. Voelt door zijn luchtig­heid wat zachter aan dan zijn fijnheid doet vermoeden. Mooie all-round wol voor natvilten, spinnen en XXL-breien. Zeer goed te combineren met onze gekleurde middelfijne merinowol.

Door de aanhoudende prijsstijgingen van merinowol hebben we per 1 december 2018 de prijzen van deze wol helaas moeten verhogen. Voor meer informatie zie onze nieuwsbrief van november.

Lontwol natuur 401
Prijzen
€ 1,95
€ 8,10
€ 27,00
€ 216,00 = € 21,60 per kilo (20% korting)

Kies een hoeveelheid:


Prijs: 1,95 euro

LoadingBijwerken......

Klik meerdere keren om extra verpakkingen te bestellen. Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die aan één stuk. Tenzij je duidelijk vermeldt dat je losse kiloverpakkingen wilt hebben.

Speciaal voor veelvilters, veelspinners, veelhakers en veelbreiers…

Neem een bump met extra korting!

Lontwol is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Voor de echte groot­verbruikers leveren we van deze wol ook hele bumps van ca. 10 kilo (+/? 5%) met extra korting op de kiloprijs: 20% bij aankoop van een volledige bump!

Ben je een regelmatige afnemer van grote hoeveelheden wol en werk je bedrijfs­matig? Informeer dan naar onze groot­handels­prijzen.

Bestel voldoende!

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke kudde, elk schaap en elk scheer­seizoen is weer anders. Let er daarom op dat je voor je project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit is een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX