Lontwol 430 Zwartbles

Lontwol natuur 440

Noors, grijs gemêleerd, 33-37 micron. Vezellengte ca. 80 mm.

Deze stevige, grijs gemêleerde wol heeft bijna dezelfde, veel­gevraagde kleur als de lontwol 493 Gotland, maar deze is minder glanzend en glad. De lont valt niet zo snel uit elkaar. Hij lijkt op een iets donkerder versie van de 339 Scotch blend. De 440 is echter minder beige.

Lontwol natuur 440

Let op: deze wol is uit­verkocht. Nieuwe voorraad verwachten we rond 8 decem­ber. We houden je bestelling zolang vast.

Prijzen
€ 1,70
€ 6,25
€ 19,00
€ 152,00 = € 15,20 per kilo (20% korting)

Kies een hoeveelheid:


Prijs: 1,70 euro

LoadingBijwerken......

Klik meerdere keren om extra verpakkingen te bestellen. Bestel je meerdere kilo’s, dan leveren we die aan één stuk. Tenzij je duidelijk vermeldt dat je losse kiloverpakkingen wilt hebben.

Speciaal voor veelvilters, veelspinners, veelhakers en veelbreiers…

Neem een bump met extra korting!

Lontwol is te verkrijgen in verpakkingen van 50 gram, 250 gram of 1 kilo. Voor de echte groot­verbruikers leveren we van deze wol ook hele bumps van ca. 10 kilo (+/? 5%) met extra korting op de kiloprijs: 20% bij aankoop van een volledige bump!

Ben je een regelmatige afnemer van grote hoeveelheden wol en werk je bedrijfs­matig? Informeer dan naar onze groot­handels­prijzen.

Bestel voldoende!

Een natuurproduct als wol is niet altijd hetzelfde. Elke kudde, elk schaap en elk scheer­seizoen is weer anders. Let er daarom op dat je voor je project voldoende wol in één keer bestelt. We kunnen namelijk niet garanderen dat je bij een volgende bestelling precies dezelfde wol krijgt.

Hoe lang is die lont?

Wol wordt doorgaans verkocht per gewicht. Maar soms wil je weten hoe lang de lont is die je krijgt. De verchil­lende verpakkingen bevat­ten de hieronder genoemde lengtes. Let op: dit is een benadering. De lengte kan per soort wol, per kleur of per productie verschillen. En hoe harder je trekt, des te langer wordt de lont.

50 gram = ca. 2 meter
250 gram = ca. 10 meter
1 kilo = ca. 40 meter

Lontwol 430 Zwartbles

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX