Aries anti-motten spray

Aries Anti Mot

Deze ecologische antimottten­spray met neem­olie verdrijft motten en tapijtkevers. Te gebruiken voor wol en textiel.

Aries Anti Mot is een ecologisch verantwoord afweermiddel tegen motten en tapijt­kevers. Het bestaant uit een mix van verschillende natuurlijke etherische oliën met neem-olie als belangrijkste ingrediënt. Zonder kunstmatige gifstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Met het EcoControl keurmerk.

Effectief en verantwoord

Neemolie wordt geperst uit de zaden van de neemboom. Naast het gebruik als biologische insecticide wordt het ook veel in de cosmetica-industrie gebruikt. Neemolie bevat vele componenten. Azadirachtine is daarvan de meest belangrijke voor gebruik als insecticide. Het vermindert insectenvraat en fungeert als een afweermiddel. Het verstoort ook de hormoonhuishouding van o.a. motten en tapijtkevers, waardoor deze niet meer of slechts weinig groeien en geen eitjes meer leggen.

Gebruiksaanwijzing

Spray preventief in beperkte hoeveel­heden op het textiel dat beschermd moet worden. Herhaal de behandeling na ongeveer 6 maanden. Let op: door de natuurlijke oliën kunnen er vlekken ontstaan, eerst even testen op een onopvallende plek. Spuit niet direct op losse, onverwerkte wol en andere vezels, want door de oliën kunnen bijvoorbeeld goede verf- en vilt­eigenschappen verminderen.

Aries Anti Mot. De spuitbus werkt zonder drijfgas. Alcoholische oplossing van actieve ingrediënten, gebruiks­klaar. Werkzame stof: neemextract 2% (2 ml/100 ml), gevarensymbolen: F (licht ontvlambaar), Xi (irriterend). Spuitbus 200 ml. Prijs: 12,95 euro.

Prijs: 12,95 euro

LoadingBijwerken......
Aries anti-motten spray

Biocide – voorzichtig gebruiken. Lees voor het gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Voor dit product gelden de normale regels voor het gebruik van spuitbussen. Buiten het bereik van kinderen houden. De spuitbus staat onder druk. Beschermen tegen zonlicht en temperaturen boven 50° C. De bus ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Bevat ethanol, isopropanol, en lavendelolie. Licht ontvlambaar, irriterend voor de ogen en de huid. Schadelijk voor in het water levende organismen. Kan op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Vermijd contact met huid en ogen. Na contact met de ogen. grondig spoelen met water. Bij inslikken braken niet opwekken. Direct een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Lege spuitbussen of spuitbussen met restanten na gebruik verwerken als klein chemisch afcal (KCA).

BAuA / REACH registratie nr. N-17237 (Repellent)

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX