Aries Motten Box voor natuurijke bestrijding van mottenplagen

Aries Motten Box

Kleefstrip met lokstof tegen motten. Gifvrij, reukloos en navulbaar. In praktische Mottlock® (ophang)box.

De lokstof (feromonen) verspreid een geur die mannelijke motten aantrekt. De motten blijven vastzitten op de kleef­strip en sterven. Zo kunnen ze geen vrouwelijke motten meer bevruchten en vermindert het aantal motten op natuurlijke wijze. Het aantal gevangen motten geeft inzicht in de omvang van een motten­plaag. De bijsluiter bij de mottenbox geeft uitgebreide informatie over verdere maatregelen, zoals het gebruik van de Aries Anti Mot spuitbussen met neem­olie.

Eenvoudig en effectief

De lokstof werkt gedurende 12 weken na opening van de beschermende verpakking. De mottenbox bevat geen giftige stoffen en is daardoor overal goed te gebruiken. Werkzaam in een ruimte tot ongeveer 70 m2. De box is in gemakkelijk in elkaar te vouwen en de kleef­strip plakt je hierin zodat deze niet in aanraking kan komen met je wolvoorraad, kleding of textiel. Met de bijgesloten hanger kan je de box eenvoudig ophangen.

Aries Motten Box
8,65 euro
10,95 euro

Maak je keuze:


Prijs: 8,65 euro

LoadingBijwerken......
Aries Motten Box voor natuurijke bestrijding van mottenplagen Aries Motten Box voor natuurijke bestrijding van mottenplagen

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX