Fiskars Softouch® ergonomische schaar

Fiskars schaar

Deze stevige en handige schaar voor alle toepassingen ligt uitstekend in de hand. Bij uitstek geschikt voor het moeiteloos knippen van dunne en dikke stoffen.

Door het Softouch® antislip handvat en de lange snijbladen knip je moeiteloos lange stukken. De schaar is echter ook geschikt voor klein en gedetaiilleerd werk. Een veer helpt om de schaar telkens weer te openen. Door de stelschroef kunnen de snijbladen afgesteld worden. Dankzij de oranje vergrendelingsknop blijft de schaar veilig gesloten als je hem niet gebruikt.

Ergonomisch

Bij deze ergonomische schaar gebruik je de kracht van de hele hand, dus niet alleen van je duim en een vinger. Dit model is daarom ook wel bekend als knijpschaar, comfortschaar of reumaschaar. Voor iedereen die minder kracht wil gebruiken bij het knippen! Door de vorm van deze schaar houd je ook altijd goed zicht op je werk.

Fiskars Softouch® Professional universele schaar 26 cm. Gewicht ca. 150 gram. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.


Prijs: 25,00 euro

LoadingBijwerken......
Fiskars Softouch® ergonomische schaar Fiskars Softouch® ergonomische schaar

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX