Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteGripzakken

Gripzakken

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Gripzakken zijn handig voor het verpakken van wol en andere producten. Je houdt de boel vrij van stof en motten. De zakken zijn eenvoudig hersluitbaar.

Wij kopen verschillende formaten zakken in grote hoeveel­heden in om onze producten te verpakken. Als je niet zo veel nodig hebt, zijn ze vaak wat lastig te verkrijgen. Daarom bieden wij ze aan in betaal­bare hoeveel­heden van 10 of 100 stuks.

De genoemde prijs is de prijs voor particuliere klanten (AVP, inclusief BTW). Als wederverkoper krijg je hierop 30% korting en betaal je de wederverkopers­prijs (WVK, exclusief BTW).

Formaat Voor o.a. 10 stuks   100 stuks  
€   0,60 €   3,20
€   0,90 €   5,30
€   1,00 €   6,00
€   1,30 €   9,80
€   2,40 € 19,90

Maak je keuze:Prijs: 0,60 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX