Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteSoluvlies Solufleece van Vilene Vlieseliene

Soluvlies

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

In water oplosbare drager voor verschillende textiel­technieken, zoals borduren en punchen.

Soluvlies/Solufleece is een product uit de bekende Vilene/Vlieseline®-lijn. Het is een in koud water oplosbaar vlies dat dient als dragend materiaal voor verschillende textiel­technieken. Het vlies lost zonder resten achter te laten op in water. Het materiaal is zeer geschikt om op te naald­vilten, vooral met een punchmachine.

Soluvlies is stevig en niet glad, waardoor het makkelijk te verwerken is. Er kan op getekend worden (patroon). Strijken met instelling kunstvezels / nylon is mogelijk, maar let op: niet met stoom. Dan lost het vlies immers op! Watertemperatuur voor oplossen van het vlies: 25-30 graden al naar gelang de techniek en de gebruikte materialen. Het vlies is gemakkelijk uit te wassen.

Bekijk hier een video over het gebruik van Soluvlies met de Janome punchmachine.

Kleur wit, rolbreedte 90 cm. Elke keer dat je op de knop Toevoegen aan winkelwagentje klikt, voeg je een lengte van een meter toe. We leveren de totale lengte dan natuurlijk aan een stuk.

Per lengte van 1 meter (rolbreedte 90 cm):

Prijs: 5,90 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX