Clover Borstelblok

Clover borstelblok

Prikblok met borstels speciaal bedoeld voor gebruik met de geveerde Clover vijfnaaldshouder.

Door de borstels ondervindt de viltnaald nauwelijks weer­stand en samen met de verende werking van de Clover vijfnaalds­houder gaat het prikken vederlicht. Ideaal voor applicatiewerk.

Degelijke kunststof uitvoering. Afmeting 8 x 13 cm.

Tijdelijk geen voorraad..!
Je bestelling loopt een paar dagen vertraging op totdat we nieuwe borstelblokken binnenkrijgen. Heb je haast? Bestel dan een budget borstelblok.

Prijs: 19,50 euro

LoadingBijwerken......

Werken met een borstelblok

Het grote voordeel ten opzichte van schuimmatten is dat je naalden veel minder weerstand ondervinden. Bij een schuimmat moet je de viltnaald echt eruit trekken en bij het borstelblok gaat het als vanzelf. Het is dus veel lichter werken en prettiger voor je polsen.

Let wel dat het borstelblok gemaakt is om te gebruiken met de geveerde Clover vijfnaaldshouder. Gebruik je het met een andere viltnaalthouder, dan moet je heel erg oppassen dat je niet te diep prikt en zo de harde bodem van het borstelblok raakt met het gevaar dat je naalden breken.

Clover borstelblok in verpakking

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX