Clover geveerde houder voor 5 viltnaalden

Clover geveerde viltnaaldhouder

Een gebruiksvriendelijke kunststof viltnaaldhouder voor maximaal vijf viltnaalden.

Prikken met vijf naalden tegelijkertijd, dat schiet lekker op. De meeverende beschermhuls beschermt niet alleen (kinder)vingers maar door de vergrendeling zitten de naalden bovendien altijd veilig opgeborgen. Door het terugveren kost het prikken ook minder kracht en is daardoor minder vermoeiend. Zeker in combinatie met het Clover borstelblok Ideaal voor applicatiewerk maar ook geschikt voor driedimensionaal naaldviltwerk. Wordt geleverd inclusief vijf fijne viltnaalden.

Prijs: 18,50 euro

LoadingBijwerken......

Vervangingsnaalden

Naald(en) gebroken? Kan gebeuren! Maar de setjes vervangingsnaalden van Clover zijn helaas wel erg aan de prijs. Gelukkig vormen onze driezijdige fijne viltnaalden (340) een uitstekend en voordelig alternatief.

Prikken, niet wrikken!

Let op: viltnaalden zijn breekbaar. Zorg ervoor dat je de naald altijd onder dezelfde hoek in het vilt prikt en er weer uit haalt. Vermijd zijdelingse spanning, niet wrikken! Het is verstandig altijd wat extra naalden in voorraad te hebben.

Clover verende viltnaaldhouder voor vijf naalden

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX