Clover viltpen voor gedetailleerd naaldvilten met maximaal 3 naalden

Clover naaldviltpen

Houder voor maximaal 3 viltnaalden voor gedetailleerd en snel naaldvilten.

De Clover viltpen is een heel prettig stuk gereedschap. Door zijn lengte kan je hem uitstekend hanteren. De drie naalden in de houder staan dicht bij elkaar, zodat je gedetailleerd viltwerk kunt maken en toch veel sneller werkt dan met een enkele naald. Je kunt overigens als je dat prettiger vindt ook 1 of zelfs 2 naalden weglaten.

De lengte van de naalden is instelbaar: je kunt ze meer of minder laten uitsteken. De naalden zijn gemakkelijk verwisselbaar. Als vervangingsnaald kan je al onze losse naalden gebruiken. De vervangingsnaald die daarvan het meest overeenkomt met het door Clover bijgeleverde type is de 3?zijdig fijne 40?gauge naald (340).

De Clover viltpen wordt geleverd met 3 naalden, een beschermkapje, een transparant hulpstuk voor het gebruik met Clover naaldviltmallen (die wij overigens niet verkopen) en een handleiding in verschillende talen. Prijs: 13,50 euro.

Prijs: 14,50 euro

LoadingBijwerken......

Vervangingsnaalden

Naald(en) gebroken? Kan gebeuren! Maar de setjes vervangingsnaalden van Clover zijn helaas wel erg aan de prijs. Gelukkig vormen onze driezijdige fijne viltnaalden een uitstekend en voordelig alternatief.

Prikken, niet wrikken!

Let op: viltnaalden zijn breekbaar. Zorg ervoor dat je de naald altijd onder dezelfde hoek in het vilt prikt en er weer uit haalt. Vermijd zijdelingse spanning, niet wrikken! Het is verstandig altijd wat extra naalden in voorraad te hebben.

Clover viltpen voor gedetailleerd naaldvilten met maximaal 3 naalden Clover viltpen voor gedetailleerd naaldvilten met maximaal 3 naalden Clover viltpen voor gedetailleerd naaldvilten met maximaal 3 naalden

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX