Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteSchuimblokken voor naaldvilten

Prikmatten

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Het basisgereedschap voor het naaldvilten. Schuim­plastic prik­matten bieden precies de juiste weer­stand en hebben tegelijker­tijd voldoende stevig­heid om te dienen als onder­grond voor het naald­vilten.

Formaat standaard.
Lekker dikke schuimplastic prikmat met een royale afmeting van 25 x 20 x 7 cm. Speciaal voor wat grotere werkstukken.

Formaat compact.
Een kleiner schuimblok in de maat 12,5 x 20 x 7 cm. Neemt weinig ruimte in. Ideaal voor kinderen of bijvoorbeeld voor onderweg in de trein, op de camping of gewoon lekker thuis op de bank.

Let op: dit zijn extra dikke prikmatten, wat veel prettiger werkt dan de dunne die vaak worden aangeboden. Het witte schuimplastic vergeelt onder invloed van licht, maar dit heeft geen gevolgen voor de bruikbaarheid.

Prikmatten
25 x 20 x 7 cm Per stuk 3,50 euro
Per 10 stuks 30,00 euro 
12,5 x 20 x 7 cm Per stuk 1,75 euro
Per 10 stuks 15,00 euro 

Maak je keuze:


Prijs: 3,50 euro

LoadingBijwerken......
Balletje prikken

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX