Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteNoppenfolie

Noppenfolie

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Ook bekend als bubbelfolie, bubbeltjesplastic of luchtkussenfolie. Al die luchtkussentjes zorgen samen met je handen voor de frictie die bij het natvilten nodig is.

Door de isolerende werking blijven de wolvezels bovendien langer warm, wat het viltproces ten goede komt. Noppenfolie kan ook gebruikt worden om mallen van te maken, maar daarvoor hebben we ook speciale mallenfolie die wat steviger is.

De noppenfolie is van een goede kwaliteit, vervaardigd van extra stevig tweelaags transparant polyethyleen (LDPE) met een gezamenlijke dikte van 75 micron. Leverbaar in breedtes van 60, 100 of 150 cm. Bestel je meer dan één meter, dan leveren we de noppenfolie aan één stuk.

BreedtePer meter

Gewenste breedte:


Prijs: 0,60 euro

LoadingBijwerken......

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX