Savon de Marseille 400 grams blokken

Savon de Marseille

Zeep is een onmisbaar hulpmiddel bij het natvilten. Het zorgt ervoor dat de schubben van de wol zich openen en zodoende makkelijker in elkaar grijpen. Deze ambachtelijk gemaakte zeep is heel geschikt voor natvilten. Savon de Marseille wordt daarnaast vanouds o.a. gebruikt voor het wassen van tere stoffen zoals zijde en wol.

Ambachtelijk gemaakt

Deze traditionele zeep is ongeparfumeerd en vervaardigd van uitsluitend natuurlijke ingrediënten: soda, zeezout en plantaardige olie. De door ons geleverde soort bevat minimaal 72% olijfolie en heeft dan ook een lichtgroene kleur. De ruwe, met de hand gesneden en langdurig aan de lucht gedroogde blokken zien er prachtig uit en zijn aan alle zijden voorzien van stempels met o.a. de gewichtsaanduiding en het percentage olijfolie. Geleverd in blokken van 400 gram (gewicht vóór het drogen van de zeep).

Prijs: 4,20 euro

LoadingBijwerken......
Savon de Marseille 400 grams blokken

Traditionele productie

Onze savon de Marseille wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door Savonnerie Le Sérail in Marseille.

De traditionele productie bij Savonnerie Le Sérail in Marseille De traditionele productie bij Savonnerie Le Sérail in Marseille De traditionele productie bij Savonnerie Le Sérail in Marseille

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX