Savon Noir Liquide van Marius Fabre is een uitstekende viltzeep

Savon noir

Savon noir (zwarte zeep) is een natuurlijke olijfzeep. Deze universele huishoudzeep is bij uitstek geschikt als viltzeep.

De vloeibare savon noir is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in het gebruik; je hebt er maar heel weinig van nodig. Hij lost gemakkelijk op in water, schuimt zeer matig (wat een groot voordeel is bij het vilten) en is erg zacht voor de handen.

Verschillende verpakkingen

Savon noir is verkrijgbaar in een gemakkelijk te doseren, praktische tube­verpakking van 250 ml of een sprayflacon met 500 ml gebruiksklare oplossing. Voor de groot­verbruikers is de savon noir in voordelige flessen van 1 liter of een container van 5 liter. Deze zijn natuurlijk heel geschikt voor grote vilt­producties, maar ook als je workshops geeft. Je kunt dan bijvoorbeeld kleine doseerflesjes vullen met zeep voor je cursisten.

Savon Noir verpakkingen en prijzen
6,50 euro
11,00 euro
14,50 euro
55,00 euro


Prijs: 6,50 euro

LoadingBijwerken......
Savon Noir Liquide van Marius Fabre is een uitstekende viltzeep

100% natuurlijk

De savon noir die wij leveren wordt al meer dan 100 jaar volgens traditioneel noordafrikaans recept vervaardigd in Frankrijk, door de bekende zeepmakerij van Marius Fabre. Deze fabrikant gebruikt alleen de beste en zuiverste grondstoffen. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten gebruikt hij bijvoorbeeld geen lijnzaadolie, maar zuivere olijfolie. De zeep is geheel op plantaardige basis gemaakt, zonder oplosmiddelen en zonder toevoeging van parfums en kleurstoffen. Hij is 100% afbreekbaar en zelfs toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw.

Savon Noir Liquide van Marius Fabre is een uitstekende viltzeep Savon Noir Liquide van Marius Fabre is een uitstekende viltzeep

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX