Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe siteSchorten: praktisch waterproof blauw of mooi wit katoen (ook om zelf te verven)

Schorten

Wij hebben een nieuwe webshop. Betere levertijden, artikelprijzen en verzendkosten. Klik hier om te bestellen: nieuwe site

Houd je kleding schoon (en droog). Keuze uit praktisch waterproof licht azuurblauw of mooi wit katoen. Beide schorten zijn van goede kwaliteit en keurig afgewerkt.

Het blauwe schort heeft een waterdichte, matte rubber­achtige coating en een verstelbare neklus. Ideaal voor “natte” werkzaamheden zoals vilten en verven.

Het witte schort is gemaakt van een gladde, fijn geweven katoen (poplin). Dit schort is ook heel geschikt om zelf te verven met natuurlijke of synthetische verven. Maak er iets moois van!

Schorten
12,50 euro
5,50 euro

Maak je keuze:


Prijs: 12,50 euro

LoadingBijwerken......
Schorten: praktisch waterproof blauw of mooi wit katoen (ook om zelf te verven) Schorten: praktisch waterproof blauw of mooi wit katoen (ook om zelf te verven)

Door verschillen in beeldschermen zijn de afgebeelde kleuren slechts een indicatie van de werkelijke kleur. Wol is bovendien een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke variaties die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kleur na een verfbad.

XXXXX